معاونت پژوهش و فناوری خبر داد

آیین تجلیل از منتخبان حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه: سه شنبه ۲۱ آذرماه ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲ سالن شهید طهرانی مقدم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاونت پژوهش و فناوری، آیین تجلیل از منتخبان حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه در روز سه شنبه مورخ ۲۱ آذرماه از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲ در سالن شهید طهرانی مقدم برگزار می شود. در این مراسم از اساتید و دانشجویان پژوهشگران برتر و شایسته تقدیر دانشگاه، نویسندگان کتاب های برتر سال، مجریان طرح های پژوهشی برتر، نویسنده برتر مقالات سال دانشگاه، و فناور برتر تقدیر خواهد شد. به امید خدا، معاون محترم پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت، جناب آقای دکتر برات قبادیان که جزو یک درصد دانشمندان برتر جهان هستند در این آیین حضور خواهند داشت.

در این مراسم علاوه بر تجلیل از اساتید پژوهشگر برتر، دانشجویان پژوهشگر برتر، نویسندگان و مترجمان کتاب های برتر سال، مجریان طرح های برتر پژوهشی درون و برون دانشگاهی، نویسنده برتر مقالات سال، دارانده بالاترین ضریب H در دو سال اخیر و واحد فناور برتر دانشگاه، از کتاب های چاپ جدید دانشگاه نیز رونمایی خواهد شد و از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشکده ها، پژوهشکده فناوری های نوین، واحد آموزش الکترونیکی و انتشارات دانشگاه در محل دائمی نمایشگاه های دانشگاه بازدید می شود.

بر اساس این گزارش، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه نیز از تاریخ ۱۸ تا ۲۱ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه های دانشگاه برپا خواهد شد و تجهیزات منتخب آن در نمایشگاه بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تاریخ ۲۲ تا ۲۶ آذرماه در سالن های ۱۰ و ۱۱ غرفه ۱۵۴ به عرصه نمایش قرار داده خواهد شد.

پیشاپیش مقدم کلیه اساتید محترم را گرامی می دارم.

شعار سال هفته ملی پژوهش و فناوری

پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی فناوری، زیربنای تولید و اشتغال

اسامی هفته ملی پژوهش و فناوری

سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۶ پژوهش، فناوری، دانش آموز و مدرسه