معاونت فرهنگی و اجتماعی: یازدهم شعبان المعظم، سالروز میلاد نورانی حضرت علی اکبر علیه السلام، اشبه الناس به رسول الله صلی‌الله علیه وآله را به محبان آن حضرت، خصوصاً جوانان عزیز و مؤمن دانشجو، تبریک می گوییم.

🕌الإمامُ الصّادقُ عليه السلام :
لَستُ اُحِبُّ أن أرى الشّابَّ مِنكُم إلّا غاديا في حالَينِ : إمّا عالِما أو مُتَعَلِّما ، فإن لَم يَفعَلْ فَرَّطَ ، فإن فَرَّطَ ضَيَّعَ ، وإنْ ضَيَّعَ أثِمَ ، وإن أثِمَ سَكَنَ النارَ والذي بَعَثَ مُحمّدا بِالحَقِّ .

امام صادق عليه السلام :
دوست ندارم جوان شما را جز در دو حال ببينم : #دانشمند يا دانش آموز ؛
زيرا اگر چنين نباشد كوتاهى كرده و چون كوتاهى كند ، ضايع گشته و چون ضايع گردد ، گنهكار باشد و چون گنهكار باشد ، سوگند به آن كه محمّد را بحقّ برانگيخت ، در آتش جاى گيرد

🔹الأمالي للطوسي : ۳۰۳/۶۰۴ .
برگرفته از کانال ثقلین

🕌زندگینامه حضرت علی اکبر علیه السلام

نقش: امامزاده، فرزند امام حسین علیه‌السلام
نام: علی
کنیه: ابو الحسن
زادروز: ۱۱ شعبان سال ۳۳ قمری
زادگاه: مدینه
شهادت: ۱۰ محرم سال ۶۱ قمری
مدفن: کربلا
محل زندگی: مدینه
لقب(ها): اکبر
پدر: امام حسین علیه‌السلام
مادر: لیلا
طول عمر: ۲۸

علی بن حسین بن علی بن ابی‌طالب (۳۳-۶۱ق)، مشهور به علی‌اکبر  فرزند امام سوم شیعیان.
او نخستین شهید از #بنی‌هاشم در روز عاشورا و شبیه‌ترین مردم به پیامبر اسلام صلی‌الله علیه وآله بود.
قبر او در حرم امام حسین و در داخل ضریح امام حسین علیه‌السلام است.

بر اساس کتاب فُرسانُ الهیجاء، چهره علی اکبر با ابهت بود و چون ماه تابان می‌درخشید.
به زیبایی و پاکیزگی آراسته بود.
چهار شانه و میانه قامت بود.
رنگی روشن و به سرخی آمیخته و چشمانی سیاه و گشاده با مژه‌هایی پرمو داشت، اندامش متناسب و معتدل و سینه و شانه‌اش پهن بود.

امام حسین علیه‌السلام او را شبیه‌ترین مردم در خلقت و آفرینش، اخلاق و صفات روحی، گفتار و #آداب اجتماعی به رسول خدا صلی الله علیه وآله معرفی می کرد.
برگرفته از کانال ثقلین