معاونت فرهنگی و اجتماعی خبر داد

برگزاری اردو‌های جهادی تدریس در ۱۳ استان کشور:

.

میل به خدمت به مردم و تحمل سختی‌های آن، نقطه‌ای نورانی در باطن انسان است؛ آن را هر چه می‌توانید در جان خود گسترش دهید و نگذارید آفت‌ها: سودجوئی، خودنمایی، تنبلی و … آن را گِل‌اندود كند.(مقام معظم رهبری)

از این رو تشکل جامعه‌ی اسلامی دانشجویان درحوزه‌ی اساسی و مهم کشور یعنی آموزش اقدام به برگزاری اردو‌های جهادی متمرکز و سازماندهی شده‌ای کردند.
اردو‌های تدریس جهادی تحت عنوان تدریس جهادی وتر توسط جامعه‌ی اسلامی دانشجویان بصورت متمرکز در ۱۳ استان کشور که شامل استان‌های کرمان، اصفهان، تهران، بوشهر، همدان و … برگزار گردید.نوید فدوی مسئول تدریس جهادی وتر استان خوزستان در مصاحبه‌ای که با خبر گزاری فارس داشت بیان کرد: تدریس جهادی وتر هرساله با هدف به حداقل رساندن مشکلات آموزشی فرهنگی مناطق محروم کشور و تقویت روحیه جهادی بین دانشجو معلمان برگزار می شود.در این راستا با شناسایی مناطق محروم هر استان، دانشجو معلمان بومی آن استان در آن منطقه حضور پیدا کرده و با هماهنگی های انجام شده به فعالیت های فرهنگی آموزشی، از جمله تدریس دروس ریاضی و زبان و مشاوره های تحصیلی و کنکوری و حلقه های تربیتی می پردازند..

1dfb3460-5f8b-467d-a4d7-6afcfad871f3

bbd8892d-fe91-4cfd-ba30-d0ba5824b87d