معاونت فرهنگی و اجتماعی اعلام نمود:

انجمن علمی دانشجویی هوش مصنوعی اولین کارگاه آموزشی کار با ربات های QVR-IPUCK را برگزار نمود.

ربات های QVR-IPUCK به منظور آموزش سیستم های کنترل پیشرفته و نیز رباتیک و الکترونیک که کاربری زیادی در صنایع دارند طراحی و ساخته می شوند.

کنترل این ربات به کمک نرم افزار Webot و پروسسور PIC صورت می گیرد. ابعاد کوچک این ربات باعث می شود که بتوان آن را در کارگاه های آموزشی و پژوهشگاه مورد استفاده و بهره برداری قرار داد. استفاده از چاپگرهای سه بعدی برای ساخت بدنه، باعث استحکام ربات می گردد. این ربات را می توان در آزمایشگاه های مکاترونیک، رباتیک، الکترونیک و یا کنترل مورد استفاده و بهره برداری قرار داد.

لذا بر این اساس سرفصل های این کارگاه تدوین گردید که عبارتند از:

آشنایی با ربات های متحرک

آشنایی با کاربرد ربات های در پروژه های علمی و صنعتی

معرفی و بیان ویژگی های ربات آیباک

معرفی محیط شبیه سازی و سخت افزار ربات ابیاک

مدرس این کارگاه جناب آقای سیدحسین حسینی بودند و ناظر این ورک شاپ هم سرکار خانم دکتر بیگی بودند. این برنامه در روز چهارشنبه مورخ ۵ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۰:۳۰ لغایت ۱۲ در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی کامپیوتر برگزار گردید.

photo_2018-04-25_16-24-02 photo_2018-04-25_16-24-13 photo_2018-04-25_16-24-16 photo_2018-04-25_16-24-20