معاونت فرهنگی واجتماعی اعلام نمود:

جلسه هماهنگی ایمنی و امداد

اولین جلسه هماهنگی ایمنی و امداد دانشگاه شهید رجایی در روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی ( سه شنبه مورخ ۵ دی ماه ۱۳۹۶)  از ساعت ۱۰ لغایت ۱۱:۳۰ در سالن جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار گردید.

این جلسه بنا به درخواست جناب آقای دکتر روشن احمدی معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و در راستای هماهنگی میان دانشگاه و جمعیت هلال احمر برگزار گردید. در این جلسه از جمعیت هلال احمر شمیرانات ( که دانشگاه در منطقه آن قرار دارد) آقایان اسلامی (مسئول امور جوانان جمعیت هلال احمر شمیرانات) و شهاب الدین (معاون جمعیت هلال احمر شمیرانات) ، شورای مرکزی کانون هلال احمر دانشگاه آقایان بهزاد فضلی و امید حدادی و خانم ها سمانه بایرامی، هانیه شاه میری و آرزو بهرامی و از معاونت فرهنگی و اجتماعی آقای دکتر روشن احمدی (معاون فرهنگی و اجتماعی)، خانم اکبریان (رئیس اداره مطالعات، برنامه ریزی و امور اجتماعی) و آقایان حاجی قاسمی (رئیس اداره فرهنگی و فوق برنامه)، شیخ شعبانی و صدقی حضور داشتند.

در این جلسه بحث­های خوب و کارشناسی در رابطه با ایمنی های دانشگاه و خوابگاه های دانشجویی برگزار گردید که نقاط مهم آن عبارتند از:

• آمادگی جمعیت هلال احمر شمیرانات برای برگزاری دوره های آموزشی در دانشگاه
  • برگزاری مسابقه سالیانه رفاقت مهر از سوی جمعیت هلال احمر به منظور سنجش آمادگی کانون های هلال احمر دانشگاه های کشور
  • ارائه نحوه و سازوکارهای کلی برگزاری مانورها زلزله و مقابله با بلایای طبیعی و غیرمترقبه (همانند آتش سوزی و…)
  • اعلام آمادگی دانشگاه مبنی بر فراهم نمودن شرایط عضوگیری و برگزاری همایش معرفی هلال احمر
  • اعلام این که دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از ۵ سال گذشته تاکنون قطب آموزشی کشور (بنا به اعلام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) بوده است و آمادگی ارائه پتانسیل موجود در آن.
  • اعلام این که دانشگاه با فدراسیون ورزش های همگانی به توافق رسیده است که سازوکارهایی را ارائه دهد که از نیم­سال آینده دانشجو معلمان در یک رشته ورزشی به عنوان مربی توانایی بیابند و این مهارت را به دانش آموزان منتقل کنند.
  • دانشگاه تقاضا دارد که برنامه های برگزار شده در سطح دانشگاه و خوابگاه­های دانشجویی برگزار گردد؛ که بر این اساس مقرر گردید که آ موزش عمومی و تخصصی در ۳ بخش امداد و نجات،کمک های اولیه و اسکان برگزار گردد.
  • جمعیت هلال احمر شمیرانات اعلام نموده است که دانشجویان پس از طی دوره های ۲۲ ساعته و ۴۰ ساعته می­توانند در آزمون­های سازمان امداد و نجات هلال احمر شرکت نمایند و پس از موفقیت عضو این سازمان شوند و از مزایای مادی و معنوی آن (از جمله حضور در مانورهای مختلف کشوری و دریافت حق الزحمه) بهره­مند شوند.
  • کارت عضویت در جمعیت هلال احمر کارت چند منظوره می باشد.
  • در مورد برگزاری دوره ها مقرر گردید که مکاتبات اداری مربوطه از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار گردد.
  • معاونت فرهنگی و اجتماعی اعلام نمود که آمادگی این را دارد که با هماهنگی معاونت محترم دانشجویی، فعالیت های کانون هلال احمر را تا خوابگاه ها گسترش دهد.
  • با توجه به پتانسیل بالای بسیج دانشجویی و تشکل­های دانشجویی، مقرر گردید که هماهنگی­های بیشتری میان کانون هلال احمر و این نهادها صورت گیرد.
  • در مورد تهیه بسته کمک های اولیه و اهداء آن به جامعه دانشگاهی، مقرر گردید که لیست وسایل مشخص شود تا میزان کمک­ها اهدایی از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی و جمعیت هلال احمر تعیین شود و باقی­مانده آن از سوی افراد متقاضی اخذ گردد.
  • در این جلسه مقرر گردید که فضاهای دانشگاه و خوابگاهها به امکانات امدادی پس از بازدید و امکان سنجی تجهیز گردد و تا پایان این ماه این امر عملیاتی گردد.
  • در پایان آقای دکتر احمدی بر برگزاری مستمر و مداوم این گونه جلسات تأکید نموده و خواستار ادامه آن شدند.

در پایان جلسه با اهداء هدیه فرهنگی از حضور گرم و تأثیرگذار هیأت نمایندگی جمعیت هلال احمر تقدیر و تشکر به عمل آمد و شرکت کنندگان از محوطه و فضای دانشگاه بازدید به عمل آوردند.

photo_2017-12-26_11-44-17 photo_2017-12-26_11-44-21 photo_2017-12-26_11-44-29