مراسم قدردانی از عوامل برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) از یاوران علمی که در برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری مشارکت داشته اند، تقدیر نمود.

این مراسم با حضور آقای دکتر قربانی، معاون محترم پژوهش و فناوری و جناب آقای دکتر یکرنگ نیا، مدیر محترم کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جمعی از یاوران علمی دانشگاه که از تمامی حوزه ها اقدام به همکاری در برپایی نمایشگاه داشته اند، برگزار گردید.

دکتر قربانی، در این جلسه ضمن ابراز تشکر بابت برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، از همکاران خواستار ادامه همکاری ها در جهت برپایی نمایشگاه های بعدی که در برنامه این معاونت است، نمودند. وی در ادامه، هدف از برگزاری این نمایشگاه ها را ایجاد بستری مناسب برای استقرار شرکت های دانش بنیان در مرکز رشد دانشگاه دانست و به الزام برپایی این نمایشگاه ها در جهت حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین نسل سوم و چهارم اشاره نمودند.

معاونت پژوهش و فناوری

کدخبر ۰۲۱۰۱۴۰۱