“مراسم جشن ولادت امام زمان (عج)”

مراسم جشن نیمه شعبان به همت کانون مهدویت، بسیج دانشجویی و با همکاری بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) روز دوشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۰ در محل سالن شهدای معاونت محترم فرهنگی برگزار شد. در ابتدا حجت الاسلام و المسلمین رجبی در مورد امام زمان سخنرانی نمودند و در ادامه گروه تواشیح محراب سه قطع سرود مذهبی با موضوع جشن را اجرا کردند. بعد از اتمام سرود ها مجری برنامه نیز سوالاتی را طرح کرده و به صورت همزمان جوایز برندگان را اهدا کردند. سپس مداح اهل بیت آقای پیام کیانی شروع به مولودی خوانی کرده و در ادامه برنامه نیز قرعه کشی از میان حضار انجام شد و به تعدادی از عزیزان حاضر در جلسه جوایز نقدی اهدا شد. در انتهای برنامه نیز آقای شاهمرادی زاده طنز پردازی برنامه را اجرا کردند. لازم به ذکر است این برنامه در سامانه lms، کانال آپارات بسیج دانشجویی و صفحه مجازی کانون مهدویت برای  دانشجویان به طور زنده پخش می شد. معاونت فرهنگی تشکر ویژه از آقای علی مرآتی استاد مشاور کانون مهدویت و نیز آقای عمادی همکار سامانه آموزش مجازی دانشگاه می نماید.