مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود ۹۶ دانشکده مکانیک

مراسم استقبال از ورودی های جدید مکانیک ۹۶ با همکاری انجمن های علمی دانشکده مکانیک در روز چهارشنبه مورخ ۱۶/۱۲/۱۳۹۶ که از ساعت ۹ تا ۱۲ در سالن طهرانی مقدم برگزار گردید. این مراسم با حضور  بیش از ۱۴۰ نفر از ورودی های جدید مکانیک و با سخنرانی ریاست محترم دانشکده مکانیک جناب آقای دکتر کدخداپور آغاز گردید. ریاست دانشکده مکانیک ضمن خوش آمد گویی و خیر مقدم به ورودی های جدید و تبریک پیشاپیش ولادت حضرت فاطمه زهرا، مسیر پیشرفت و توسعه در ابعاد گونانگون علمی را بیان فرموده و همچنین استفاده بهینه از امکانات علمی و آموزشی دانشگاه را متذکر شدند. در این گردهمائی معاونین محترم آموزشی و پژوهشی و فنی و دانشجوئی دانشکده مکانیک نیز حضور داشتند.

حضور کانون تئاتر و اجرای کانون موسیقی دانشگاه گرمی بخش این مراسم بود و شور و هیجان مضاعفی به این مراسم افزوده بود.

در این مراسم از طراح آرم انجمن های علمی دانشکده مکانیک تقدیر شد و همچنین اولین شماره نشریه انجمن علمی مکانیک به اسم “مکاتک” رونمایی گردید

dsc_0017dsc_0045

dsc_0057