مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی

مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی روز پنجشنبه مورخ ۱۳ اذرماه در تالار فجر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار گردید. در این مراسم ابتدا آقای دکتر سعید علیایی، معاون محترم پژوهش و فنآوری دانشگاه از شرکت کنندگان و عوامل اجرایی و علمی برگزار کننده کنفرانس و از حضور و مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاههای سراسر کشور (هیات امنا) تقدیر و تشکر نمودند. در ادامه آقای دکتر سعید غفارپور جهرمی، دبیر کنفرانس گزارشی از روند برگزاری کنفرانس ارائه نمودند و از زحمات و تلاش‌های گسترده عوامل اجرایی بخصوص دانشجویان دانشکده مهندسی عمران تشکر نمودند. همچنین اعلام شد در دو روز برگزاری این کنفرانس، بیش از ۸۵ درصد مقالات برنامه‌ریزی شده بصورت شفاهی و ۶۵ درصد مقالات بصورت پوستر توسط نویسندگان ارائه گردید. همچنین دکتر غفارپور جهمری اعلام نمودند در این کنفرانس بیش از ۸۰ عضو هیات علمی از دانشگاههای سراسر کشور حضور داشتند که بیانگر استقبال جامعه دانشگاهی در حوزه مهندسی ژئوتکنیک از این رویداد علمی است. در ادامه آقای دکتر محمود قضاوی، دبیر علمی کنفرانس گزارش مختصری از روند برگزاری کنفرانس و همچنین توزیع محور مقالات ارائه شده مطرح نمودند. همچنین آقای دکتر علیرضا نگهدار دبیر محترم هیات امنای همایشها و رویدادهای علمی مهندسی ژئوتکنیک، نیز ضمن تشکر از میزبانی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در برگزاری موفق این کنفرانس، از عوامل اجرایی، کارکنان و دانشجویان تقدیر و تشکر نمودند. همچنين در ادامه به ميزبان “دومين كنفرانس ملي مكانيك خاك و مهندسي پي” توسط يكي از دانشگاه هاي سمنان، هرمزگان و صنعتي قم اشاره كردند. بر اين اساس نمايندگان محترم هيات امنا ظرف مدت يكماه با بازديد از امكانات موجود اين دانشگاه ها، گزارش خود را جهت تصميم گيري به هيات امناي همايش ها و رويدادهاي علمي مهندسي ژئوتكنيك اعلام خواهند نمود. یکی از برنامه‌های مراسم اختتامیه این کنفرانس، تقدیر از چهره پیشکسوت مهندسی ژئوتکنیک آقای دکتر سیدمجدالدین میرمحمد حسینی، استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر بود که مورد استقبال و تشویق گسترده حاضرین قرار گرفت. از این چهره علمی بیش از ۱۷۸ مقاله در نشریات معتبر علمی و پژوهشی و همچنین کنفرانس‌های معتبر داخلی و بین‌المللی منتشر شده است. در پایان مراسم نیز از عوامل علمی و اجرایی کنفرانس تقدیر و تشکر گردید.