معاون آموزشي و پژوهشي دانشكده

برگزاري دوره طراحی دیجیتال  براي آشنايي دانشجویان با روند طراحی، مراجع در دسترس و پروژه های صنعتی قابل پیاده سازی بر روی تراشه FPGA ,CPLD

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

اولین كارگاه آموزشي طراحی دیجیتال به کمک زبان توصیف سخت افزار VHDL و پیاده سازی بر روی تراشه FPGA روز دوشنبه ۶/۱۰/۹۵ در سالن شماره۲ دانشکده برق دانشگاه شهید رجایی تهران برگزار گرديد. این کارگاه به کوشش انجمن علمی برق و رباتیک برگزار شد.

اين كارگاه يك روزه در پنج بخش:

۱ـ مقدمه ای بر طراحی دیجیتال

۲ـ روند طراحی دیجیتال

۳ـ آشنایی با محیط نرم افزار  ISE14.7و Quartus II

۴ـ بررسی سیستم های پیاده شده با FPGA

۵ـ پرسش و پاسخ

برگزار و سخنران اين نشست تحت عناوين تاریخچه منطق برنامه پذیر،  ویژگی های تراشه های منطق برنامه پذیر  شرکت های سازنده تراشه به ايراد سخنراني پرداختند.

در کارگاه مذکور روند طراحی دیجیتال، کد نویسی زبان توصیف سخت افزار با VHDL، مورد بحث قرار گرفت. پس از آن مدرس دوره با اشاره به برد آموزشی طراحی شده توسط ایشان، به تشریح پروژه های امکان پذیر بر روی برد و تشریح پروژه های صنعتی و ممکن بر روی برد پرداختند.

شايان ذكر است گواهي شركت در كارگاه مذكور توسط دانشکده مجري صادر و در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.

شایان ذکر است که دوره طراحی دیجیتال  براي آشنايي دانشجویان با روند طراحی، مراجع در دسترس و پروژه های صنعتی قابل پیاده سازی بر روی تراشه FPGA ,CPLD .

مدرس دوره: آقای رضا دهقانی

با همکاری : آقای دکتر پرویز امیری  و آقای دکتر وهاب نکوکار