“قابل توجه دانشجویان دکتری درحال استفاده از فرصت تحقیقاتی

-در صورت بروز هرگونه مشکل خاصی در محل تحقیق خود، با توجه به هماهنگی به عمل آمده از سوی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم با وزارت امور خارجه مستقیما”با بخش کنسولگری سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور محل تحقیق خود تماس حاصل نمایید.

-در صورت اقامت کمتر از مدت تعیین شده در محل تحقیق، پس از بازگشت، با هماهنگی دانشگاه محل تحصیل در داخل کشور، مساعدت ممکن به عمل خواهد آمد.

-برای آن دسته از دانشجویان عزیز که علیرغم داشتن روادید، به دلیل مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا موفق به حضور در محل تحقیق نگردیده اند، پس از عادی شدن شرایط، تصمیمات لازم با رعایت حقوق قانونی دانشجویان وفق مقررات اتخاذ و اطلاع رسانی خواهد شد.

اداره کل بورس و امور دانشجویان