فراخوان مسابقه معماری طراحی سردر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از کلیه علاقمندان به صورت فردی و گروهی جهت شرکت در مسابقه طراحی دعوت می‌نماید.

موضوع:

طراحی سردر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

بررسی، برنامه‌ریزی و طراحی سردر شرقی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی؛ واقع در آدرس: تهران- لويزان- خيابان شهيد شعبانلو – دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائی. کد پستــی: ۱۶۷۸۸۱۵۸۱۱

شرایط شرکت در مسابقه:
شرکت در این مسابقه برای استادان، دانشجویان، فارغ‌التحصیلان، دفاتر طراحی و مهندسین مشاور آزاد است.
طراح باید دارای تخصص دانشگاهی و یا تجربه در زمینه معماری یا سایر رشته‌های مرتبط طراحی باشد.
به آثاری که پس از مهلت مقرر به دبیرخانه مسابقه ارسال شود به هیچ وجه ترتیب اثر داده نخواهد شد.
طرح‌ها و آثار ارائه شده مسترد نخواهد شد.
ارسال اثر توسط شرکت کنندگان به منزله اعلام مالکیت اثر است. در صورت اثبات عدم صحت این موضوع، شرکت کننده مورد نظر از مراحل مسابقه حذف خواهد شد.
لازم به ذکر است که هریک از طرح‌هاي ارسالی می‌تواند به‌عنوان طرح نهایی اجرا شود و دانشگاه مختار است تغییرات مورد نظر خود را بر روي طرح اعمال نمايد.
شرايط طرح
خلاقيت در طراحي
توجه به اصول معماري ايراني- اسلامي
توجه به رسالت دانشگاه تربيت دبير در جهت پيشبرد علم، فناوري، آموزش و تربيت متخصصين و هنرآموزان و دبیران فنی کشور
توجه به ويژگي نشانه‌اي بودن سردر دانشگاه در کنار توجه به اصولي چون رويت پذيري در بافت شهري، هويتمندي
توجه به ابعاد عملکردي سردر شامل مسائلي چون:
نورپردازي
عملکرد متناسب با شرايط موجود از جمله کنترل‌پذيري یکپارچه ورودی قسمت‌های مختلف دانشگاه شامل مجموعه ورزشی، استخر، ورودی پیاده و سواره و پردیس اصلی دانشگاه
مقياس مناسب
حل مسائل ترافيکي خيابان همجوار در ورود و خروج از داخل به بيرون و برعکس

مدارک مورد نیاز:
کانسپت، مبانی طراحی طرح و توضیح پروژه
پلان‌ها، نماها و مقاطع به مقیاس ۱٫۱۰۰
تصاویر سه بعدی همراه با جزئیات مورد نیاز چون مصالح و رنگ و …
جزئیات اجرایی از مصالح و سازه
انیمیشن طرح جهت معرفی کامل‌تر فضا
* مدارک در قالب لوح فشرده CD یا DVD شامل فایل های مربوطه به دفتر دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی نحویل گردد.

معیارهای ارزشیابی:
خلاقیت و نوآوری در طراحی
هماهنگی با سایت، بستر طراحی و لحاظ نمودن استانداردها و ضوابط
هماهنگی طرح با بودجه اختصاصی پروژه
برنامه زمان‌بندی مسابقه:
مهلت ثبت نام از تاریخ ۳/۱۱/۱۴۰۱ تا ۲۰/۱۱/۱۴۰۱
آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه: ۲۰/۰۱/۱۴۰۲
زمان داوری: ۲۷/۰۱/۱۴۰۲
زمان اعلام نتایج: ۵/۲/۱۴۰۲
جوایز:
نفر اول: ۶۵۰/۰۰۰/۰۰۰ ريال و لوح تقدير
نفر دوم: ۳۵۰/۰۰۰/۰۰۰ ريال و لوح تقدير
نفر سوم: ۲۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ريال و لوح تقدير
به سه طرح برگزيده بعدي، لوح تقدير ارائه خواهد شد.
اسامی هیات داوران:
دکتر حمید ندیمی
دکتر عیسی حجت
دکتر جمال­ الدین مهدی­ نژاد
دکتر اسماعیل ضرغامی
دکتر محمدعلی خان محمدی
مهندس قدرت­ اله رسولی­ نژاد

از علاقمندان دعوت میشود جهت ثبت نام و معرفی تیم به دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید رجایی مراجعه نمایند.