فراخوان شرکت در دوره های پژوهشی بنیاد الکساندر فون هامبولت آلمان برای محققین ارشد و پسا دکترا

بنیاد هامبولت سالانه کمک هزینه تحقیقاتی لازم برای گذراندن ۶۰۰ دوره تحقیقاتی به پژوهشگران سراسر جهان  اعطاء می نماید . بنیاد مذکور در سال ۱۹۵۳ میلادی به نام الکساندر فون هامبولت دانشمند برجسته آلمانی تاسیس شده است.

هدف اصلی این بنیاد ایجاد شبکه‌ای فعال و پویا از پژوهشگران سراسر جهان می باشد. بنیاد هامبولت تاکنون کمک هزینه لازم برای گذراندن بیش از ۲۶ هزار دوره تحقیقاتی به پژوهشگران سراسر جهان اعطا کرده که در میان آنان ۵۱ برنده جایزه نوبل قرار دارند. این بنیاد توجه ویژه‌ای نیز به زنان پژوهشگر دارد و بدون توجه به سن، موقعیت جغرافیایی و شغلی از طرح‌های پژوهشی محققین زن حمایت می‌نماید.

شایان ذکر است دوره های پژوهشی مذکور به میزبانی کشور آلمان  و به مدت ۶ الی ۲۴ ماه  برگزار شده و به پژوهشگران منتخب ماهانه مبلغ ۲۶۷۰ یورو از طرف این بنیاد اعطا می شود.

علاقمندان می توانند تا تاریخ ۱ نوامبر ۲۰۲۱ مطابق با  ۱۰ آبان سال جاری با مراجعه به وبگاه ذیل به صورت بر خط درخواست خود را برای شرکت در این دوره ارسال نمایند.

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی

کد خبر: ۱۴۰۰۰۴۲۶۰۱