عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق خبر داد

سیزدهمین سمینار دانشجویی شبکه‌های هوشمند با همکاری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و به نقل از دکتر مرادزاده “عضو هیأت علمی گروه مهندسی قدرت”، سيزدهمين سمينار دانشجويي شبكه‌هاي هوشمند با موضوع ” انرژي‌هاي تجديد پذير بادي و خورشيدي “ با همكاري مشترك دانشكده‌هاي برق دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي تهران و دانشگاه شهيد رجايي و با حمايت مالي انجمن مهندسين برق و الكترونيك شاخه تهران و انجمن علمي شبكه‌هاي هوشمند، روز سه شنبه ٥ تيرماه ١٣٩٧، در محل دانشكده برق دانشگاه صنعتي خواجه نصير واقع در خيابان شريعتي برگزار گرديد. دکتر مرادزاده، سرپرست گروه اعزامی به این سمینار در همین رابطه اظهار داشت:  دانشجویان تحصيلات تكميلي گروه آموزشي قدرت موفق شدند با  ارسال ١٠ مقاله داوري شده‌ي مستخرج از  پروژه‌هاي كلاس درس شبكه هاي هوشمند و همچنین ارايه‌ي ٤ سخنراني در اين سمينار شركت فعال داشته باشند. وی همچنین افزود: برگزاری سمینارهای مشترکی از این دست می تواند منجر به ارتقای سطح کیفی پژوهش‌ها و تحقیقات علمی و همچنین ایجاد فضای نشاط و پویایی در بین دانشجویان تحصیلات تکمیلی بشود. با توجه به حضور فعال دانشجويان تحصيلات تكميلي هر دو دانشگاه و شناسايي زمينه هاي مشترك تحقيقاتي بين  آنان و بحثهاي تخصصي و دقيق، دانشجويان خواستار برقراري ارتباط علمي بيشتر بين دانشكده‌هاي برق دو دانشگاه و برپايي سمينارهاي مشابه گرديدند.