صورتجلسه  معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

صورتجلسه  معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه                                                                        تاریخ ۱۶ مهرماه ۱۴۰۱

جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد.

جناب آقای دکتر صلواتی در ابتدا، با گریزی بر دعای ششم از صحیفه سجادیه، فرمودند نکته تربیتی این دعا،  این است که هر روز با ارزش های اسلامی تجدید بیعت کنیم و این که واحد مراقبه، روز است و هر روز در معرض آزمایش پروردگار قرارداریم. همچنین با اشاره به فرموده علامه طباطبائی فرمودند دین ریاضت دائمی است. در ادامه مباحثی در خصوص فرهنگ و تعالی فرهنگی مطرح شد و پس از گفتگو و تعامل همکاران فعالیت هایی مصوب شد که اهم آنها به شرح ذیل است.

عنوان عملکرد مسئول اجرا
  خوابگاه تهیه وتنظیم جدول حضور همکار درخوابگاه ها براساس ابلاغ، شناسائی نیروهای فعال در خوابگاه  و تهیه گزارش کار دکتر یوسفی
  جلسه با سرپرستان خوابگاه ها دکتر یوسفی
  تهیه سپاسنامه برای سرپرستان با عنوان رسالت فرهنگی دکتر محمدی
  نشریات گزارش عملکرد مقایسه ای نشریات دکتر محمدی، دکتر فعله گری،
  معرفی نشریات فعال و غیر فعال دکتر محمدی، دکتر فعله گری، آقای نجفی
  تشکیل شورای فیلم بررسی و ارزیابی فیلم ها جهت اکران دکتر یوسفی
  تولید محتوا و تیزر برنامه فرهنگی دکتر محمدی، مهندس ترشیزی، آقای حسینی،  دکتر فعله گری
  تشکیل کارگروه گواهی دیجیتالی مهندس ترشیزی
معرفی تعداد برنامه اجرا در سالن علامه حسن زاده و علامه جعفری آقای لشگری، دکتر یوسفی
انتخابات کانونها و انجمن ها دکتر یوسفی
تابلوی فرهنگی اعلانات و پیامهای مناسبتی دکترمحمدی، آقای نجفی
تشکیل کارگروه مراسم روز فرهنگ دکتر محمدی، دکتر فعله گری، دکتر یوسفی
تشکیل کارگروه مستند سازی دکتر فعله گری، دکتر یوسفی
تشکیل کارگروه ادواری ویژه کانونها و انجمن ها دکتر یوسفی
تشکیل کارگروه جشنواره حرکت و رویش دکتر یوسفی
تشکیل کارگروه حجاب و عفاف دکتر محمدی، دکتر فعله گری

در خاتمه،آقای دکتر صالح پور به بحث تفاهم نامه ها با سازمانها و ادارات مختلف پرداختند. همچنین اشاره کردندکه برای هر اقدامی درکانون ها، انجمن ها و تشکل ها حد استانداردی تعریف شود. نیاز محور بودن کارها از دیگر مباحثی بود که جناب دکتر صالح پور به آنها اشاره کردند.