صدور گواهینامه موقت پایان تحصیلات:
گواهینامه موقت پایان تحصیلات به دانشجویان غیردبیری و یا دانشجویان نوبت دوم(شبانه) از طریق ثبت درخواست در پیشخوان خدمت سامانه آموزشی گلستان دانشگاه انجام می پذیرد.

تذکر مهم: گواهی موقت پایان تحصیلات دانشجویان دبیری از طریق مکاتبه و صدور مجوز اداره کل آموزش و پرورش محل خدمت ایشان انجام می گیرد.

مدارک لازم جهت صدور گواهی نامه پایان تحصیلات:
۱) کپی مدارک شناسایی ( تمامی صفحات شناسنامه، کارت ملی و کارت پایان خدمت یا معافیت دائم)
۲) ارائه تصویر برابر اصل مدارک قبلی:

*کاردانی و کارشناسی: ارائه اصل دیپلم و پیش دانشگاهی،(اصل گواهینامه موقت کاردانی در صورت ناپیوسته بودن کارشناسی)؛

تاییدیه دیپلم و پیش دانشگاهی (فارغ التحصیلان کاردانی و کارشناسی)؛ تاییدیه کاردانی(فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته)؛

اصل ریز نمرات متوسطه و پیش دانشگاهی (فارغ التحصیلان کارشناسی)؛ اصل ریز نمرات کاردانی(فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته)

*کارشناسی ارشد: ارائه اصل گواهی نامه موقت کارشناسی+ تاییدیه تحصیلی و ریز نمرات و مدارک مقاطع قبل از آن؛

*دکتری: ارائه اصل گواهی نامه موقت کارشناسی ارشد + تاییدیه تحصیلی و ریز نمرات و مدارک مقاطع قبل از آن؛
۳) مشخص شدن وضعیت وام دانشجویی (دریافت نامه از اداره رفاه دانشجویی).

۴) تحویل کارت دانشجویی به بایگانی آموزش.
۵) ارسال درخواست از طریق پیشخوان خدمت سامانه آموزشی گلستان به کارشناس اداره دانش آموختگان.

۶) تایید درخواست توسط کارشناس و رئیس اداره دانش آموختگان.

۷) ارسال پیامک به دانشجو و ارجاع به درگاه الکترونیکی جهت پرداخت هزینه خدمات.
۸) پرداخت هزینه و صدور گواهینامه موقت پایان تحصیلات.

۹) مراجعه صرفا در روزهای یکشنبه و سه شنبه به اداره دانش آموختگان جهت دریافت مدرک.