صدور تأییدیه تحصیلی و ریز نمرات

درخواست صدور تاییدیه تحصیلی و ریزنمرات صرفا به صورت غیر حضوری و از طریق ثبت درخواست در پیشخوان خدمت سامانه گلستان انجام می پذیرد و نیاز به مراجعه حضوری نیست.

جهت صدور تأییدیه تحصیلی و ریز نمرات به دانشگاههای مختلف در مقاطع بالاتر و سایر سازمان ها توجه به موارد زیر مورد انتظار است:

۱) نامه درخواست رسمی تأییدیه تحصیلی (به همراه ریزنمره) از طرف دانشگاه متقاضی یا از محل اشتغال به کار .

۲) نامه اداره کل آموزش و پرورش محل خدمت(جهت دانشجویان دبیری)؛ که فرم موافقت با ادامه تحصیل و تصویر سندتعهد مجدد به وزارت آموزش و پرورش نیز بایستی ضمیمه نامه باشد.
۳) مشخص شدن وضعیت وام دانشجویی (تسویه کامل وام یا دریافت دفترچه بازپرداخت اقساط قبل از اتمام مهلت پرداخت وام ).
تذکر : ارائه تأییدیه تحصیلی و ریز نمرات به دانش آموخته اکیداً ممنوع بوده و فقط به صورت محرمانه (در صورت داشتن شرایط ذیل)به محل درخواست ارسال می گردد: