سمينار آشنايي با ريزسيستم هاي قابل كاشت در بدن

سمينار آشنايي با ريزسيستم هاي قابل كاشت در بدن كه توسط آقاي دكتر مقامي ارائه شد، از جمله سمينارهاي دوره اي دانشكده مهندسي برق و گروه الكترونيك بود كه در تاريخ ۳۰ ارديبهشت ماه ۱۳۹۸ برگزار و در آن به ابعاد مهم طراحي ريزسيستم هاي قابل كاشت در بدن، كاربردهاي اين ريزسيستم ها، و انواع مختلف آن ها با بيان مثال هاي مختلف پرداخته شد. امروزه تحريك سلول هاي عصبي براي درمان ناشنوايي، تحريك عمقي مغز براي درمان بيماري پاركينسون، تنظيم ضربان قلب، بازگرداندن حس بينايي به نابينايان و در نهايت درمان معلوليت و مديريت درد، با استفاده از ريزسيستم­هاي قابل كاشت در بدن امكان پذير است. ريزسيستم­هاي ثبت فعاليت­هاي سيگنال عصبي، امكان كنترل و يا حركت اشاره­گر بر روي صفحه نمايش را به طور مستقيم توسط فكر انسان فراهم كرده است و همچنين اين ريزسيستم­ها مي­توانند علائم حياتي بدن انسان مانند فشار خون، فشار داخل چشم و جمجمه را اندازه­گيري كرده و براي مطالعه و يا مراقبت از بيمار به بيرون از بدن وي ارسال كنند.

لازم به ذكر است اين سمينارها به صورت دوره اي با ارائه تحقيقات نوين در زمينه ها و گرايش هاي مختلف مهندسي برق براي دانشجويان و اساتيد علاقمند برگزار مي شود.

pic-2 pic-1