ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه خبر داد:

«دیدار با نماینده محترم مقام معظم رهبری در دانشگاه»

دیدار سال جدید با نماینده محترم مقام معظم رهبری در دانشگاه حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا فضلعلی با مسئول امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سرکار خانم سیدجوادی و جمعی از دانشجویان شاهد در روز یکشنبه مورخ ۹۸/۱/۲۵ از ساعت ۱۲ الی ۱۳ در سالن جلسات نهاد رهبری برگزار گردید.

سرکار خانم سیدجوادی مشاور رئیس دانشگاه ضمن عرض تبریک به مناسبت اعیاد شعبان و سال جدید از همراهی و همکاری حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا فضلعلی در مراسم های شاهد و استفاده از نظرات سازنده و ساختارمند در راستای اعتلا به اهداف و ترویج فرهنگ  شهید و شهادت تقدیر و تشکر کردند.

جناب حاج آقا فضلعلی ضمن عرض تبریک به مناسبت سال جدید و اعیاد شعبانیه تمام دانشجویان را به اخلاق در جامعه، هدفمندی درسی، سرآمدی علمی و پژوهشی ، ازدواج دعوت کردند و افزودند امروزه چشم تمام جامعه و کشور به شما خانواده شاهد و ایثارگر است و با حرکت در خط امام راحل و جمهوری اسلامی ایران و کمک به مسئولین میتوان به این مهم دست یافت. ایشان همچنین از تمام دانشجویان درخواست سرآمدی علمی و پژوهشی نموده تا عزت نفس و حقیقت وجود شهیدان همانند هشت سال دفاع مقدس به اهتزاز درآید.

whatsapp-image-2019-04-14-at-14-17-082 whatsapp-image-2019-04-14-at-14-17-071 whatsapp-image-2019-04-14-at-14-17-072