ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه خبر داد:

«بازدید از جانبازان هشت سال دفاع مقدس در حاشیه سفر زیارتی به مشهد مقدس»

به نقل از مشاور رئیس دانشگاه سرکار خانم سید جوادی دیدار با جانبازان هشت سال دفاع مقدس با حضور اساتید و همکاران دانشگاه در روز پنج شنبه مورخ ۹۷/۸/۳ از ساعت ۱۰ الی ۱۱٫۳۰ در منزل جانباز ۷۰ درصد  گرانقدر جناب آقای شریعتی کیا برگزار شد. سرکار خانم سید جوادی ضمن بزرگداشت مقام جانباز به نقش روایتگری خاطرات جنگ این عزیزان در حوزه فرهنگ سازی در جان و دل جوانان و آیندگان پرداخت. وی نقش حضرت زینب (ع) در حادثه بعد از کربلا و جانبازان و آزادگان بعد از هشت سال دفاع مقدس را برابر دانست و افزود خوزستان و کردستان در همان زمان فراموش میشد اگر ما شما حجت و برکات جنگ حق علیه باطل را نداشتیم. مسئول امور دانشجویان شاهد و ایثارگر به نقش زنان در ستاد اجرایی و کمک های مردمی در زمان جنگ و پرستاری از جانبازان و آزادگان سرافراز بعد از جنگ اشاره کرد و از زحمات و صبوری و شکیبایی همسر جانباز ۷۰ درصد جناب آقای شریعتی‌کیا تقدیر و تشکر به عمل آوردند. سپس سرکار خانم اکبریان رئیس محترم اداره مطالعات و برنامه ریزی به تشریح نقش جوانان امروزی و دیروزی در برخورد با مشکلات و میهن پرستی صحبت کردند. بعد از ایشان سرکار خانم دکتر شهیدی مدیر گروه محترم رفتار حرکتی دانشکده تربیت بدنی به نقش امید و ورزش در افزایش روحیه جانبازان و نقطه قوتی برای جوانان نکاتی را اشاره کردند.

whatsapp-image-2018-10-26-at-16-49-19whatsapp-image-2018-10-26-at-16-49-23whatsapp-image-2018-10-26-at-16-48-52