ستاد شاهد و ایثارگر خبر داد:

«ثبت نام حضوری دانشجویان»

به نقل از معاونت محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی ثبت نام حضوری دانشجویان جدیدالورود از روز سه شنبه مورخ ۹۸/۶/۲۶ الی ۹۸/۷/۲ در دانشگاه به تفکیک دوره های روزانه و شبانه صورت میپذیرد.

ستاد شاهد و ایثارگر ضمن تسلیت به مناسبت ایام عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) و تبریک قبولی دانشجویان معزز شاهد و ایثارگر به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری میرساند همانند سنوات گذشته ستاد ثبت نام ورودی جدید این دفتر، در محل ثبت نام سالن آمفی تاتر علامه جعفری واقع در ساختمان اداری دایر میباشد. لطفا ضمن مطالعه اطلاعیه ثبت نام حضوری، دانشجویان خانواده شهدا و جانبازان بالای ۲۵ درصد و آزادگان که دوره روزانه پذیرفته شدند با همراه داشتن مدارک شناسایی ایثارگری و شماره حساب بانک تجارت به نام خود دانشجو  و دانشجویان شبانه و رزمندگان فقط مدارک شناسایی ایثارگری را جهت تطابق به مسئول ثبت نام ویژه شاهد و ایثارگر ارائه نمایند.

%d8%a7%d8%b7%d9%84%d8%a7%d8%b9%db%8c%d9%87-%d9%be%d8%b0%db%8c%d8%b1%d8%b4-%d8%ad%d8%b6%d9%88%d8%b1%db%8c-3981