ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه خبرداد:

جشن ضیافت افطار خانواده بزرگ شاهد و ایثارگر دانشگاه

اولین مراسم افطاری برای خانواده بزرگ شاهد و ایثارگر دانشگاه در شامگاه روز جمعه مورخ ۲ تیرماه ۱۳۹۶ در رستوان بین المللی «لاررومانتیکا» در شهرک غرب برگزار گردید. سیدجوادی مشاور ریاست دانشگاه و رئیس امور دانشجویان شاهد و ایثارگر هدف از برگزاری این برنامه را تکریم خانواده بزرگ شاهد و ایثارگر دانشگاه و تقدیر از دانشجویان نخبه شاهد و ایثارگر اعلام کرد. این برنامه از ساعت ۲۰ آغاز و تا ساعت ۲۳:۳۰ ادامه یافت و حدود ۱۲۰ نفر از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، بانوان و جمعی از همکاران ایثارگر دانشگاه، اعضاء محترم هیأت رئیسه دانشگاه و مهمانان ویژه حضور داشتند.
اولین مهمان ویژه این برنامه سرکار خانم دکتر پروانه مافی نماینده محترم مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بود .
مهمان بعدی این برنامه جناب آقای  دکتر کمری رئیس محترم مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر بود که آمادگی خویش را برای هر گونه کمک به دانشگاه اعلام و از زحمات ویژه خانم سیدجوادی مشاور خود تشکر نمود.
از استانداری تهران یک هیأت به ریاست آقای دکتر همتی فر –مشاور محترم استاندار و مدیرکل ایثارگران استانداری- شرکت نمودند که طی پیامی از زحمات دانشگاه در این زمینه تشکر نمودند.
آقای دکتر الهی رئیس اداره آموزش عالی بنیاد شهید تهران بزرگ وسرکار خانم بابایی معاون مرکز بسیج فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش نیز دراین ضیافت حضور داشتند.
مهمانان ابتدا افطار خویش را باز و سپس نماز جماعت به امامت حضرت حجه الاسلام و المسلمین حاج آقای فضلعلی اقامه و سذس شام صرف گردید.
در این برنامه آقای دکتر عظمتی ریاست محترم دانشگاه با اشاره به این مطلب که خدمتگذاری به دانشجویان شاهد و ایثارگر باید در اولویت کاری دانشگاه قرار گیرد.

سرکار خانم دکتر مافی طی سخنانی ضمن تشکر از برگزاری این برنامه؛ فرمودند که من امروز خیلی خوشحالم. امروز روز بزرگی برای من  است و افتخار می کنم که در جمع شایستگان شاهد و ایثارگر هستم.
حضرت حجه الاسلام و المسلمین حاج آقای فضلعلی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در خصوص اهمیت ماه مبارک رمضان و  تلاش برای دانشجویان شاهد و ایثارگر را ضروری دانستند.

از دیگران برنامه های تدارک دیده پخش موسیقی زنده و انجام قرعه کشی بود. در این برنامه به تمام مهمانان  شماره تعلق گرفت و بر اساس قرعه کشی به هر یک از کسانی که شماره آنها به قید قرعه استخراج می گردید یک کارت هدیه یک میلیون ریالی اهدا شد که سرکار خانم دکتر مافی، جناب آقای دکتر علیایی –معاون پژوهشی دانشگاه- و سرکار خانم سیدجوادی از امتیاز خویش صرف نظر نموده و آن را به دانشجویان شاهد و ایثارگر هدیه دادند.
در انتها شرکت کنندگان و مدعوین از رئیس محترم  دانشگاه وسرکار خانم سیدجوادی به جهت برگزاری چنین مراسم و ایجاد فضای شاد، مفرح وصمیمی تقدیر و پس از اخذ عکس یادگاری جمعی مراسم خاتمه یافت.

photo_2017-06-25_11-07-37

photo_2017-06-24_13-37-55

photo_2017-06-24_12-30-57 photo_2017-06-24_12-31-23 photo_2017-06-24_12-31-29 photo_2017-06-24_12-31-34 photo_2017-06-24_12-31-38

photo_2017-06-25_10-41-45 photo_2017-06-25_10-41-47