ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه خبرداد:

در راستای برقراری ارتباط و آشنایی با مشکلات دانشجویان و به خصوص دانشجویان شاهد و ایثارگر خوابگاه های دانشجویی، خوابگاه مبارک آباد در روز چهارشنبه مورخ ۲۴ خرداد ماه شاهد بازدید و گفتگوی صمیمانه سرکار خانم سیدجوادی مشاور ریاست دانشگاه و رئیس امور دانشجویان شاهد و ایثارگر بود. در این برنامه بازدید که از ساعت ۱۹:۳۰ روز چهارشنبه آغاز گردید خانم سیدجوادی با دانشجویان ساکن خوابگاه دیدار داشتند و به انتقادات، پیشنهادات، دردل ها و مطالب دانشجویان در فضایی صمیمی گوش فرادادند. همچینین بعد از اذان مغرب و عشاء و اقامه نماز، حضور در ضیافت افطاری؛ سرکار خانم سیدجوادی به اتاق های دانشجویان رفتند و پای صحبت های آنها نشستند. این برنامه تا ساعت ۲۳ شب ادامه داشت.

بازدید خانم سیدجوادی هم زمان بود با برنامه حضور و ملاقات حضوری دوره ای حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی در خوابگاه؛ که در این روز خانم کریمی به نمایندگی از معاونت فرهنگی و اجتماعی و سرکار خانم وکیلی به نمایندگی از معاونت دانشجویی حضور داشتند که نقطه نظرات دانشجویان را به معاونت فرهنگی انتقال دهند.

photo_2017-06-21_08-10-45 photo_2017-06-21_08-11-19 photo_2017-06-21_08-15-56