ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه خبرداد:

در دومین روز هفته دفاع مقدس و محرم الحرام سال ۱۴۳۹ مراسم تجدید بیعت با شهداء انقلاب اسلامی و غبارروبی مزار آنها، در جایگاه ابدی سه شهید گمنام به همت بسیج دانشجویی و ستاد شاهد و ایثارگر انجام پذیرفت.

سیدجوادی مشاور رئیس دانشگاه و مسئول دانشجویان شاهد و ایثارگر در این رابطه اعلام نمود که مراسم بعد از اقامه نماز ظهر و عصر با حرکت اساتید، دانشجویان و کارکنان از محل نمازخانه دانشگاه به سمت مزار شهداء گمنام آغاز گردید. سپس در حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان  مراسم عطرافشانی و غبارروبی مزار مطهر این شهداء انجام گرفت و از سوی هر یک از شرکت کنندگان گلی به روح بلند این شهداء اهداء گردید. سپس حضرت حجه الاسلام و المسلمین حاج آقای فتحی معاون محترم نهاد نمایندگی رهبری سخنرانی در پاسداشت ارزشهای دفاع مقدس ایراد نمودند و  جناب آقای علی محمدی وند به ایراد نوحه پرداختند. در پایان آقای مهندس نیکونژاد معاون محترم فرهنگی خاطره ای از دوران دفاع مقدس برای شرکت کنندگان بیان نمودند و مراسم با اهداء کتاب سلام بر ابراهیم ۱ توسط یکی از اساتید دانشگاه و  به انتها رسید.

mhd_5854 photo_2017-09-24_14-41-42 photo_2017-09-24_14-42-33