ستاد شاهد دانشگاه خبر داد:

«جلسه تجلیل از خانواده بزرگ شاهد و ایثارگر شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید رجایی»

مشاور رئیس دانشگاه سرکار خانم سیدجوادی از برگزاری جلسه تجلیل از خانواده بزرگ شاهد و ایثارگر دانشگاه با حضور مقام عالی دانشگاه وستاد شاهد جناب آقای دکتر عظمتی ، جناب آقای دکتر شمس معاون محترم پژوهشی و فناوری و جناب اقای دکتر صلواتی معاون محترم فرهنگی و اجتماعی و سایر مسئولین در روز چهارشنبه مورخ ۹۹/۴/۴ در سالن جلسات شهید باهنر از ساعت ۱۰٫۴۵ الی ۱۲ برگزار گردید. جلسه با تلاوت ایاتی چند از کلام الله مجید توسط جانباز پر افتخار جناب اقای یزدانی و سپس سرود ملی جمهوری اسلامی ایران شروع گردید. سرکار خانم سیدجوادی مسئول امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ضمن عرض خیرمقدم به ایثارگران و عذرخواهی بابت تاخیر در تشکیل جلسه بخاطر بیماری ناشی از کوید۱۹ از ایثار و فداکاری شهدا-ازادگان و جانبازان در صیانت از میهن اسلامی و خانواده بزرگ این عزیزان در تجلی جایگاه فرهنگ ایثار و شهادت تقدیر بعمل اورد. سیدجوادی خاطرنشان کرد با توجه به مشکلات فعلی کشور ناشی از تحریم ظالمانه امریکا خوشبختانه برای اولین بار با توجه به عنایت ویژه ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر عظمتی به شاهد و ایثارگر خانواده محترم جانبازان در فرایند تقدیر دیده شده و این آغاز حرکت کوچک با اهداف بزرگ میباشد. سپس جناب آقای دکتر عظمتی ضمن خیرمقدم و سلام و تحیت به امام زمان (عج) و امام شهدا (ره) و شهدای راه اسلام و جانبازان و خرسندی به دلیل وجود سرمایه های گرانبها در دستگاه های اجرایی علی الخصوص دانشگاه شهید رجایی به نقش جلسات تجلیل پرداختند. رئیس دانشگاه افزود تشکیل این جلسات نمادین نمونه ای مصداقی جهت نشان دادن مجاهدتهایی همچون عاشورا و تاسوعای حسینی است که دشواری زمان و خلوص نیت پاک را هیچگاه از ذهن ها دور ننموده ولی غیر قابل درک میباشد و با برگزاری این دست جلسات میتوان فقط یادبودی از رشادت ها داشت. جلسه با تقدیر از این عزیزان به پایان رسید.