ستاد شاهد خبر داد:

«گردهمایی دانشجویان جدیدالورود شاهد و ایثارگر»

به نقل از مشاور رئیس دانشگاه سرکار خانم سیده انسیه سیدجوادی مراسم گردهمایی دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد و دکتری شاهد و ایثارگر در روز  یکشنبه مورخ ۹۸/۸/۱۲ از ساعت ۱۲ الی ۱۴٫۳۰ در سالن جلسات شهید باهنر با حضور مدیر محترم تحصیلات تکمیلی برگزار گردید. مسئول امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سرکار خانم سیدجوادی مهمترین دستاوردهای این گردهمایی را اینگونه بیان کردند:

۱٫بررسی و ارائه آیین نامه آموزشی وزارت علوم

۲٫بررسی و ارائه آیین نامه بنیاد شهید

۳٫بررسی ساختار ستاد شاهد و اعلام سیاستها

۴٫بررسی وضعیت مشروطی و آموزشی توسط مدیریت محترم تحصیلات تکمیلی

مراسم با قرائت قرآن توسط مهندس جودکی شروع سپس سرکار خانم سیدجوادی ضمن ابلاغ سلام ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر عظمتی به بیان دیدگاه ها و سیاست های ستاد شاهد و وزارت علوم پرداختند و بعد از ایشان جناب آقای دکتر قنبران ضمن ابراز خرسندی به بیان مسائل آموزشی در حوزه تحصیلات تکمیلی پرداختند. خاطر نشان میگردد سرکار خانم علوی مسئول امور پژوهشی، سرکار خانم مهندس محتاج مسئول امور آموزشی و جناب آقای مهندس حسینی مسئول امور فرهنگی-اجرایی به بیان نکات مربوط به حوزه خود پرداختند. سپس جلسه با مراسم با تقدیم لوح تقدیر به مسئولین ستاد ثبت نام ،  قرعه کشی و افتتاح دفتر ستاد شاهد پایان یافت.

dsc_5954 dsc_5984 dsc_6007 img_5405