ستاد شاهد خبر داد:

«جلسه کارشناسان امور دانشجویان شاهد و ایثارگر»

به نقل از مسئول امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سرکار خانم سیدجوادی جلسه کارشناسان پیگیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با حضور مدیر محترم امور اداری جناب آقای دکتر ضمیرانوری در روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۸/۱ از ساعت ۱۲٫۳۰ الی ۱۴٫۳۰ در سالن جلسات معاونت فرهنگی خبر داد.

ایشان مهمترین دستاوردهای این جلسه را اینگونه بیان کردند:

1. تبیین سیاست های ستاد شاهد
  2. شرح مشکلات آموزشی و چگونگی راهنمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر
  3. تقدیم ابلاغ کارشناسان

جلسه با تلات آیاتی چند از کلام الله مجید توسط جناب آقای درویشی شروع شد. سپس مسئول امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ضمن ابراز خرسندی و ابلاغ سلام جناب آقای دکتر عظمتی ریاست محترم دانشگاه و ستاد شاهد مهمترین مشکل امور دانشجویان مراجعه نکردن و افت تحصیلی دانشجویان اعلام کردند. همچنین ایشان از بررسی عملکرد آموزش و پژوهش در هفته پژوهش بحث و نسبت به موضوع معرفی استاد برتر شاهد و ایثارگر در هفته پژوهش برای اولین بار اعلام کردند.سپس جناب آقای دکتر ضمیرانوری ضمن عرض سلام و تحیت نسبت به اکرام این قشر بزرگوار تاکید و از عملکرد مثبت ستاد شاهد از زمان زعامت سرکار خانم سیدجوادی تقدیر و تشکر کرد. جلسه با تبادل نظر و تجربیات کارشناسان برتر شاهد و ایثارگر و ختم صلوات در ساعت ۱۴ به پایان رسید.

whatsapp-image-2019-10-23-at-16-13-12 whatsapp-image-2019-10-23-at-16-13-07 whatsapp-image-2019-10-23-at-16-13-11