ستاد شاهد خبر داد:

« بازدید سرزده مدیرکل محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم از دفتر ستاد شاهد»

در حاشیه مراسم تقدیر از پژوهشگران شاهد و ایثارگر دانشگاه(اساتید و دانشجویان) بازدید سرزده مدیرکل محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر از دفتر ستاد شاهد دانشگاه و دیدار صمیمی با دانشجویان امروز دوشنبه مورخ ۹۸/۱۰/۲ انجام پذیرفت. جناب آقای دکتر تقی زاده ضمن قدردانی از زحمات سرکار خانم سیدجوادی مسئول امور دانشجویان شاهد و ایثارگر از حس مادرانه و مسئولانه ایشان در مقابل دانشجویان تشکر کردند.  دکتر تقی زاده ضمن ابراز خرسندی در جمع دانشجویان خواستار تلاش حداکثری در جهت پیشرفت آموزشی و پژوهشی شدند. در این دیدار دوستانه وصمیمی دانشجویان به نقطه نظرات و بیان دیدگاه ها خود پرداخته و از حضور ایشان تشکر نمودند. مشاور رئیس دانشگاه ضمن تقدیر از حضور دکتر تقی زاده به دفتر ستاد شاهد به تشریح عملکرد اجرایی پرداخت. وی افزود درخشش این دفتر به یمن حضور پرشور دانشجویان در تمامی ابعاد علمی، پژوهشی و فرهنگی میباشد که امروز شاهد به ثمر نشستن یکی از تلاش های این عزیزان بودیم.

whatsapp-image-2019-12-23-at-19-57-29whatsapp-image-2019-12-23-at-20-26-101 whatsapp-image-2019-12-23-at-20-26-09