ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه خبر داد

اولین نشست هم­ اندیشی اساتید مشاور ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، اولین جلسه ی نشست هم ­اندیشی اساتید مشاور ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر درروز سه شنبه مورخ ۱۴ دی ماه ۱۳۹۵ باحضور ۱۴ نفر از اساتید مشاور از ۸ دانشکده و مسئولین بنیاد شهید و وزارت علوم در سالن جلسات شهید باهنر برگزار گردید. در این جلسه ابتدا سرکار خانم سید جوادی، رئیس محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ضمن خیر مقدم و تبریک سالروز ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، گزارش مختصری از عملکرد چند ماهه ستاد شاهد و ایثارگر ارائه نمودند. در ادامه جناب آقای الهی، رئیس محترم اداره آموزش عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ به تشریح آئین نامه و شرح وظایف اساتید مشاور و بعد از آن سرکار خانم یحیایی، معاون محترم سازمان امور دانشجویان شاهد و ایثارگر به تشریح دستور العمل و آئین نامه آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر پرداختند. سپس اساتید محترم مشاور دیدگاه­ها و پیشنهادات خود را در راستای پیشبرد بهتر امور دانشجویان مطرح نمودند. در انتها ضمن تقدیم ابلاغ به اساتید مشاور، از جناب آقای دکتر پایگانه به عنوان استاد مشاور برتر دانشگاه در سال تحصیلی ۹۴-۹۵ از سوی بنیاد شهید تهران بزرگ تقدیر گردید.

dsc_0341

dsc_0384