ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر خبر داد:

به گزارش امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر شاهد و ایثارگر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با حضور پرشور دانشجویان، اساتید، کارکنان، مدیران و مسئولین این دانشگاه در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری روز دوشنبه ۲۱ آذرماه، در آمفی تئاتر شهید تهرانی مقدم برگزار گردید. در این مراسم سرکار خانم دکتر یحیایی معاون مدیر کل شاهد و ایثارگر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین جناب آقای محمدی معاون فرهنگی-اجتماعی به اتفاق هیئت همراه از بنیاد شهید منطقه ۸ نیز حضور داشتند.

در طی این مراسم از پژوهشگران برتر سرکار خانم‌‌ها سکینه الماسی منفرد  دانشجوی دکتری مهندسی برق الکترونیک،  جناب آقای اویس افضلی  دانشجوی دکتری مهندسی عمران سازه تجلیل به عمل آمد.

گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر از حمایت‌های معنوی و مادی مسئولین دانشگاه و بنیاد شهید قدردانی می نماید.

dsc_1781dsc_1758dsc_1747dsc_1743dsc_1739