رونمایی از اثر بدیع استاد عارفی و گردهمایی اساتید و کارکنان دانشکده معماری با حضور نماینده محترم ولی فقیه و ریاست محترم دانشگاه و معاونین محترم دانشگاه

یکشنبه، ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۲، همزمان با ولادت حضرت زینب سلام الله علیها، مراسم و نشست صمیمانه ای در دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی برگزار گردید. این نشست که علاوه بر اساتید و کارکنان دانشکده به حضور و همراهی مسئولین دانشگاه از جمله نماینده محترم ولی فقیه در دانشگاه، ریاست محترم و نیز معاونین محترم آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مزین شده بود، پس تلاوت آیاتی از قرآن کریم در مراسمی ویژه از خدمات ارزنده استاد گرامی آقای دکتر ضرغامی (ریاست پیشین دانشکده) تقدیر به عمل آمده، همچنین از خدمات ارزنده همیاران اموزشی دانشکده که علی رغم کم شدن پنجاه درصدی اعضا امور دانشکده را ساماندهی نموده اند؛ تکریم به عمل امد. سپس با حضور مقامات دانشگاه، و اعضای دانشکده از اثر بدیع هنری جناب استاد عارفی در لابی دانشکده به عنوان پروژه ای تقاضا محور رونمایی شد. پس از آن نیز دفتر انجمن علمی گرافیک در طبقه منفی ۱ دانشکده با حضور هیات محترم مذکور مشغول به فعالیت گردید و مونیتور خبری دانشکده رسما با گزارش سفرهای علمی و فعالیت های دانشکده در لابی طبقه همکف برنامه های خود را در معرض دید دانشجویان قرار داد.