روابط بين الملل

دیدار روسای دانشگاه های کشور گرجستان با رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دوشنبه مورخ ۲۸/۲/۹۴ هیاتی متشکل از روسای دانشگاه های کشور گرجستان طی بازدیدی از دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با رئیس دانشگاه آقای دکتر عظمتی دیدار کردند.

در این دیدار ابتدا دکتر عظمتی ضمن خوشامد گویی به میهمانان و هیات همراه ایشان به بیان مختصری از تاریخچه و فعالیت های علمی و پژوهشی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی  اشاره داشتند و در ادامه دو طرف به بیان دیدگاه ها، تعاملات و فعالیت های مشترکی که می تواند  در زمینه های مختلف از جمله : جذب دانشجو، فعالیت های پژوهشی و آموزشی انجام گیرد پرداختند.

در ادامه نیز  آقای ولادیمر پاپاوا، رئیس دانشگاه دولتی تفلیس، از آقای دکتر عظمتی جهت بازدید از این دانشگاه و انجام گفتگو های بیشتر دعوت به عمل آوردند و در پایان هدایایی به رسم یادبود بین دو طرف اهدا گردید.

[rev_slider slider32]