روابط عمومی دانشگاه خبر داد

انتصابات جدید دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در جلسه روز دوشنبه مورخ ۱۹ تیر ماه ۱۳۹۶ شورای دانشگاه، جناب آقای دکتر علیرضا ذاکری به عنوان سرپرست دانشکده مهندسی مواد و فناوری های نوین، منصوب و سرکار خانم دکتر زهرا کاشانیها به عنوان رئیس دانشکده علوم انسانی ابقاء گردیدند.

متن احکام ایشان به شرح ذیل میباشد:

جناب آقاي دكتر علیرضا ذاکری

مدير محترم گروه آموزشي علوم زیستی

با سـلام و احتـرام،

نظر به تخصص و تجارب ارزنده‌ی‌ جنابعالی و مصوبه مورخ ۱/۳/۹۶ شورای دانشگاه در خصوص موافقت با ایجاد دانشکده جدید، لذا به موجب این ابلاغ با حفظ سمت مسئولیت امور:

«سرپرست دانشكده مهندسي مواد و فناوری­های نوین»

به جنابعالی واگذار می‌شود.

رجا واثق دارد، با توكل به خداوند سبحان و بهره‌گیری از تخصص، تجارب، هم‌اندیشی و هم‌کوشی دیگر مسئولان محترم دانشگاه و همچنین استادان، مدرسان، کارشناسان و کارکنان در اداره‌ی امور مورد انتظار موفق خواهید بود.

حمیدرضا عظمتی

6a5a3186

سرکار خانم دكتر زهرا کاشانیها

عضو محترم هيات علمي دانشگاه

با سـلام و احتـرام،

نظر به مراتب تعهد، تخصص، تجربیات گذشته و شايستگي سرکارعالي به موجب این ابلاغ در سمت:

«رئیس دانشکده علوم انسانی»

به مدت دو سال ابقـاء می‌شويد. انتظار دارد در طول مدت مسئوليت همانند سنوات گذشته با توكل بر خداوند متعال و تكيه بر توان و همت خود و استفاده از تجارب همكاران محترم در راستاي تحقق اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي و دانشگاه اهتمام داشته باشيد. توفيق روزافزون شما را از درگاه ايزدمنان خواستارم.

حميدرضا عظمتي

6a5a3189