روابط عمومی دانشگاه خبر داد:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تیم والیبال کارکنان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه های منطقه یک ورزش کشور به مقام قهرمانی دست یافت.

در این دوره از مسابقات که با نام یادواره شهدای آتش نشان پلاسکو از تاریخ ۹ لغایت ۱۹ بهمن ماه سال جاری و با میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار گردید تعداد ۹ تیم از دانشگاه های منطقه یک کشور حضور داشتند که در پایان با قهرمانی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی پایان یافت. لازم به توضیح است که دانشگاه تهران و دانشگاه خوارزمی به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.

اعضای تیم والیبال کارکنان دانشگاه در این دوره از مسابقات را امیر حسین منظمی(کاپیتان)، محسن مختاری(سرپرست)، محسن حسن پور(مربی)، محمد سلطانی، مهدی زینلی، سید حسن فریمانه، مجید عسگری، منصور بایرامی، امیر رضاییان، حمیدرضا شاه حسینی، جواد بهشتیان، عباس ملاجعفری،  محمدرضا دهنوی و علی اصغر سیر تشکیل داده بودند

.