روابط عمومی دانشگاه خبر داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در حاشيه  جلسه شورای ورزش دانشگاه روز چهارشنبه ۵ آبان ماه ۱۳۹۵ كه در محل دفتر جلسات رئیس محترم دانشگاه بر گزار گردید .  آقای دکتر امیر حسین منظمی به سمت رئیس اداره تربیت بدنی منصوب و دکتر محمد سلطانی به عنوان مدیر امور دانشجویی در سمت خود ابقا و ابلاغ خود را از دست ریاست دانشگاه دریافت نمودند. متن ابلاغ ایشان به شرح زیر می باشد:

جناب آقاي دكتر امیرحسین منظمی

عضو محترم هیات علمی دانشکده علوم ورزشی

با سـلام و احتـرام

نظر به تعهد، تجارب ارزنده­ي جناب­عالي و بنا به پيشنهاد معاون محترم دانشجويي به موجب اين ابلاغ به مدت دو سال به عنوان:

«رئیس اداره تربيت بدني»

منصوب می‌شويد. رجا واثق دارد با توكل به خداوند متعال و با همدلي، همفكري و بهره‌مندي از تجربيات خود و ساير همكاران بر اساس اهداف و شرح وظايف اين پست، نسبت به انجام امور محوله، زير نظر معاون محترم دانشجويي انجام وظيفه نموده و با توان و كوششي مضاعف در جهت اعتلاي اهداف دانشگاه گام‌هاي موثر برخواهيد داشت.

حمیدرضا عظمتی

رئيس دانشگاه

6A5A7948

جناب آقاي دكتر محمد سلطاني

با سـلام و احتـرام،

نظر به مراتب تعهد، تخصص، تجربیات گذشته و شايستگي جنابعالي به موجب این ابلاغ در سمت:

«مدير امور دانشجويي»

به مدت یک سال ابقـاء می‌شويد. انتظار دارد در طول مدت مسئوليت همانند سنوات گذشته با توكل بر خداوند متعال و تكيه بر توان و همت خود و استفاده از تجارب همكاران محترم در راستاي تحقق اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي و دانشگاه اهتمام داشته باشيد. توفيق روزافزون جنابعالي را از درگاه ايزدمنان خواستارم.

حمیدرضا عظمتی

رئيس دانشگاه

6A5A7956

6A5A7966